top of page

Online Training

VERLIEFD OP JE GRENZEN 

Word Een Superster In Het Aangeven Van Jouw Grenzen.
Altijd & Overal

😁 Zeg makkelijker JA tegen jezelf, zonder je schuldig te voelen.

😁 Ontdek een eenvoudige manier om je grenzen aan te geven, zonder dat je als een hork of een bitch hoeft over te komen.

😁 Ga staan voor je waarde, zelfs als je de 'innerlijke jeuk' van binnen voelt om 85x sorry te zeggen.

😁 Krijg persoonlijk advies (!!) hoe je in jouw situatie voor jezelf op kun komen, waardoor je direct concrete tips in handen hebt, die je direct kunt gebruiken. 

Verliefd Op Je Grenzen

Ik was altijd bezig om voor anderen te zorgen. Ik zei altijd: "Als het goed gaat met anderen, dan gaat het ook goed met mij." Maar nu maak ik tijd voor mezelf vrij. Dat vond ik heel moeilijk. Maar nu, na de training, heel normaal.

Marijke (31 jr)

stop met jezelf voorbij lopen en open de deur naar meer rust & plezier 

Als je merkt dat je klem zit, heb je vaak het gevoel dat je het alleen moet doen. Veel kun je ook zelf, maar je blijf uiteindelijk steeds op dat punt komen waarbij je moet toegeven dat het fijn is om even een back-up te hebben, een sparrings-partner.
Wist je dat je door jouw verhaal in alle openheid te vertellen, er direct allerlei processen in je lichaam worden 'aangezet', waardoor je stap voor stap in de ontspannings-modus wordt gebracht?
Een belangrijke keuze dus, om (misschien wel sinds lange tijd) eens de stap te zetten om voor jezelf te gaan zorgen.

De tijd om te gaan staan in je waarde is nu.

Al 13+ jaar leer ik pleasers, hoge-latleggers, uitstellers, inslikkers en mooiweerspelers, zichzelf serieus te nemen en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. 
Grenzen aangeven, is daar een heel belangrijk onderdeel in.

Ik weet hoe je focus aan kunt brengen in een ogenschijnlijk ingewikkeld verhaal. En dat is precies wat we gaan doen in deze training. 
Sterker nog: Je krijgt ook nog de praktische tools mee om in die focus te blijven en dagelijks steeds beter te worden in het bewaken van jouw grenzen. 

Ben je ook klaar met jezelf kleiner maken dan je bent?
Dan is het tijd om te leren om volledig in je waarde te staan.


Doe dan nu mee aan de online training Verliefd Op Je Grenzen

Deze training gaat verder dan wat algemene tips. We duiken in jouw verhaal, en in die van andere aanwezigen, zodat je precies weet hoe je stap voor stap de ruimte kunt pakken, zonder bang te zijn arrogant over te komen of je schuldig hoeft te voelen.
Na het volgen van deze online training, ben jij er klaar voor om altijd en overal je grenzen op een duidelijke en gelijkwaardige manier aan te geven. 

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Inhoud van de online training Verliefd Op Je Grenzen

efe-yagiz-soysal-PUrHke-Hlf8-unsplash-removebg-preview.png

De training is bedoeld voor mensen die klaar zijn met zoeken en bereid zijn om te leren hoe ze in de actiestand kunnen komen.

Deze training dwingt je om niet rond te dolen in allerlei bijzaken, maar stil te staan bij wat nu werkelijk belangrijk is.
Hierdoor krijg je structuur in je denken, rust in je lichaam en zin om aan de slag te gaan.

Belangrijk om te weten: Deze training is niet bedoeld als therapie-sessie, als klaagzang-bijeenkomst of als ego-vleierij.
Dit is een training met pit, die je een duidelijke spiegel voorhoudt, om tot actie te komen en je heel praktisch aanleert om je grenzen nu WEL aan te geven. (en het vol te houden)

wil jij dit ook?

In de meest uiteenlopende situaties, thuis en op je werk, glashelder je mening kunt geven en dat je (met open mond van verbazing) zult merken dat dat nog geaccepteerd wordt ook.

Stap voor stap leren, HOE je en WAT je dan precies moet zeggen, zonder dat het 'een uit het hoofd geleerd script' wordt, maar dat het juist heel natuurlijk overkomt. 

De tijd, de ruimte en het respect krijgt, dat je verdient. (door maar 1 magische zin uit te spreken)

 

Resultaat van de online training Verliefd Op Je Grenzen

Focus voor als je het gevoel hebt, dat alles vaak op jou neerkomt.

Helderheid in een berg aan allerlei gedachten en ideeën. (en je wel vooruit wilt, maar niet weet hoe)

Inzicht in jouw eigen handelen, waardoor je veel beter te grenzen leert aanvoelen.

Duidelijke stappen, die je super praktisch helpen om altijd en overal je grenzen op een gelijkwaardige manier aan te geven. (helemaal op jouw manier!)

Investering: 47,= (ex. BTW)

PS. Wil je je aanmelden voor deze training? Tof! Dan krijg je automatisch de mogelijkheid om jouw vraag in te dienen, zodat deze meegenomen wordt en beantwoord wordt in de training.
Je volgt deze training samen met anderen, maar je komt niet in beeld. Als jouw vraag besproken wordt, kun je er voor kiezen om je camera aan te zetten, maar dat is helemaal aan jou.
Het is tijd om te gaan staan in je waarde. 
Je kunt het.  

WANNEER IS HET?

De eerst volgende online training kun je live bijwonen via je laptop of smartphone op:

20 maart 2024 9:00-11:00 uur
of op
25 maart 19:00-21:00 uur
of op
3 april 19:00-21:00 uur

bottom of page