top of page

"Ik ben zekerder geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen.

Ik ben wie ik ben en dat is ok."

Marloes

Gratis masterclass met zelfvertrouwen coach Maarten Vogelaar

De 3 geheimen om je goed genoeg te voelen.
 

Deze masterclass laat je stap voor stap zien hoe je van onzeker over jezelf naar 100% zelfvertrouwen gaat, zodat je in elk gesprek, op elk podium (online of offline) ontspannen en met plezier je klanten helpt.
(en thuis ook nog eens veel meer vrijheid, rust en liefde gaat ervaren) 

In deze GRATIS next level masterclass ontdek je:

-> Het geheim van zelfverzekerd je klanten helpen (zonder arrogant of pusherig over te komen). Je leert eindelijk hoe je vol zelfvertrouwen gaat staan voor je waarde.

 

-> De #1 fout die (aankomende) coaches, therapeuten, trainers en andere kennisexperts maken als het gaat om 'jezelf durven te laten zien', die ze enorm veel geld, klanten en energie kost. (Het lijkt klein, maar het heeft grote consequenties) 

-> Waarom positief denken niet werkt om je 'goed genoeg' te voelen...en het verrassende ding dat je daarentegen wel moet doen.

 

-> Je zal na deze masterclass weggaan met zekerheid, duidelijkheid en klaar om eindelijk voor jezelf te kiezen en in je leven & in je business de resultaten te gaan halen die je nu alleen nog bij anderen ziet. 

maarten vogelaar zelfvertrouwen coach voor coaches therapeuten trainers en kennisexperts
Bekend van:
npo1nieuw.png
eo-goed-620x420.png
logoblauworanje75.jpg
logo 100 p nl.png

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

bottom of page