top of page

"Ik ben zekerder geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen.

Ik ben wie ik ben en dat is ok."

Marloes

Gratis masterclass met zelfvertrouwen coach Maarten Vogelaar

PREMIUM LIFE

STAP IN JOUW NIEUWE STANDAARD

Deze masterclass laat je stap voor stap zien hoe je van onzeker over jezelf naar een zelfverzekerd persoon gaat, die op een ontspannen manier altijd en overal zichzelf kan zijn en in alle vrijheid kan doen wat werkelijk je hart heeft  

In deze GRATIS next level masterclass ontdek je:

-> Het geheim van een premium life. (en nee, dat heeft niets met arrogantie, een fake instagram-leven of een berg geld te maken). Je leert hoe je op een dieper niveau vol zelfvertrouwen gaat staan voor je waarde en die kan uitdelen aan de wereld om je heen.

 

-> De 3 KRACHTIGE GEVOLGEN van het omzetten van THE CONFIDENCE SWITCH, waardoor je voorgoed kunt afrekenen met die verlammende onzekerheid, onrustige twijfels in je hoofd, zodat je enorm veel gedoe en energie bespaart. (Het lijkt klein, maar het heeft grote consequenties. Je leven zal er na het omzetten van deze switch, niet meer hetzelfde eruit zien.)

-> Waarom positief denken niet werkt om je 'goed genoeg' te voelen en het verrassende ding dat je daarentegen wel moet doen, om lekker in je vel te zitten.

 

-> Je zal na deze masterclass weggaan met zekerheid, duidelijkheid, klaar om eindelijk voor jezelf te kiezen en te gaan voor een premium life, waarin je voorgoed in een nieuwe standaard stapt.

maarten vogelaar zelfvertrouwen coach voor coaches therapeuten trainers en kennisexperts
Bekend van:
npo1nieuw.png
eo-goed-620x420.png
logoblauworanje75.jpg
logo 100 p nl.png

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

bottom of page