top of page

Gratis masterclass met #1 zelfvertrouwen expert Maarten Vogelaar

ZELFVERZEKERD JEZELF

STAP UIT DE SCHADUW EN STA IN JE GROOTSHEID

Deze masterclass laat je stap voor stap zien hoe je van onzeker over jezelf naar een zelfverzekerd persoon gaat, die op een ontspannen manier altijd en overal zichzelf kan zijn en in alle vrijheid kan doen wat werkelijk je hart heeft  

In deze GRATIS next level masterclass ontdek je:

-> Hoe je die constante tetter in je hoofd, die zegt dat je niet goed genoeg bent, stopt en voorgoed gaat staan voor je waarde.

 

-> De 3 krachtige principes, die je direct helpen om jouw innerlijke negatieve patronen te doorbreken en zelfverzekerd keuzes te maken die bij JOU passen.

-> Waarom positief denken of manifesteren niet werkt om succes in je leven, in de liefde en in je werk te krijgen en het verrassende ding dat je daarentegen wel moet doen.

 

-> Je zal na deze masterclass weggaan met zekerheid, duidelijkheid, klaar om eindelijk voor jezelf te kiezen en te gaan voor een leven, waarin zelfvertrouwen jouw nieuwe standaard wordt.

maarten vogelaar zelfvertrouwen coach voor coaches therapeuten trainers en kennisexperts
Bekend van:
npo1nieuw.png
eo-goed-620x420.png
logoblauworanje75.jpg
logo 100 p nl.png

"Ik ben zekerder geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen.

Ik ben wie ik ben en dat is ok."

Marloes

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

bottom of page