top of page

Het Zelfvertrouwen Programma Om Je Weer Goed Genoeg Te Voelen.

Love Your Life Logo achtergrond weg.png

Klaar voor een ervaring die je niet snel zult vergeten?

Deze vraag kan alles voor je veranderen_Artist Name
00:00 / 16:48
love your life programma
sleutel tot het programma

Op 1 januari 2023 gaat de investering omhoog van 1200,= naar 1997,=

Profiteer dus nu nog van de 800,= (!!) korting🎁

Reviews

“Ik wilde dichterbij mezelf komen, mezelf beter leren kennen en ook zekerder van mezelf worden.

Ik dacht altijd lang na over de dingen en durfde dan ook geen keuze te maken, omdat ik altijd aan het twijfelen was.

Ik was op zoek naar de volgende stap in mijn leven, want ik voelde dat er meer was. 

Het had even geduurd voordat ik met het programma was gestart, want ik was eerst nog druk met een verhuizing.

Maar toen ik de stap zette om ermee te beginnen had ik er enorm veel zin in en had ik zo iets van: Dit ga ik gewoon doen!

Voorheen duwde ik mijn emoties weg, nu heb ik geleerd dat ik ze toe mag laten en weet ik hoe ik er mee om moet gaan, waardoor ik zekerder ben geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen. Ik ben wie ik ben en dat is ok.

Als je op een punt staat in je leven en je mist iets, en je wilt die volgende stap zetten, dan zou ik dit programma iedereen aanraden."

 

Marloes Peters

 

Ik wilde mijn zelfvertrouwen en plezier weer terugvinden.

Het was er te weinig en dat zat me echt in de weg.

Dit was precies wat ik zocht, omdat ik dit volledig in mijn eigen tempo kon doen.

Omdat het steeds zo 1-op-1 werd toegespitst werd op waar ik mee zat, haalde ik hier veel meer uit dan als ik dit in een groep had gevolgd.

Mijn zelfvertrouwen is echt 380 graden gedraaid. Ik kon gemakkelijk met de inzichten op mijn eigen manier en in mijn eigen tijd aan de slag, waardoor ik steeds meer groeide. Het leukste vond ik, dat ik vanaf het begin al succeservaringen op kon doen. Ook het leren van mijn hoofd naar mijn gevoel gaan vond ik erg waardevol.

Ik zou dit traject zeker aanraden, omdat het een veilige plek is waar je mag leren en het echt wordt toegespitst op jouw situatie en je in alle rust kunt oefenen met wat goed voor je is.

 

Maaike Korpershoek

 

Wat ik heel mooi vind aan jou is, dat je ontzettend oprecht nieuwsgierig, integer en geïnteresseerd bent naar anderen. Je geeft ook echt de ruimte aan anderen, waardoor ze zich in alle veiligheid kunnen openstellen. Dat vind ik heel mooi.
Je stelt hele goede scherpe vragen. Je luistert heel goed. Dat is een kwaliteit die vaak onderschat wordt. 
Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Per week ontvang je een korte uitleg met een inspirerende opdracht. Hier ben je gemiddeld 1 a 2 uur per week mee bezig. Omdat je de opdrachten gemakkelijk in je dagelijks leven kunt toepassen, voelt het vaak niet aan als ‘huiswerk’, maar als experimenteren met nieuwe mogelijkheden.

Ik zit thuis met een burn-out, kan ik ook mee doen?

Dat is een goede vraag en ook een vraag die ik regelmatig krijg.

Het ligt er een beetje aan in welke fase je van je herstel zit.

Dit programma gaat je veel energie opleveren, maar kost je ook energie.

Simpel gezegd: omdat je bijvoorbeeld uitleg filmpjes ervoor moet kijken en opdrachten in de praktijk moet kunnen uitvoeren, ben jij degene die het beste kan bepalen of je hier op dit moment voldoende energie voor hebt. Regelmatig gebeurt het dat mensen in een later stadium instromen of bijvoorbeeld tijdens het reïntegreer-traject.

Ik loop al bij een psycholoog voor mijn zelfvertrouwen. Is het dan wel handig om dit programma te volgen?

Wat goed om te horen dat je hulp hebt gezocht en fijn dat je er mee aan de slag bent gegaan.

Regelmatig gebeurt het dat dit programma naast reguliere hulp wordt gevolgd. Het voordeel van dit programma is dat het je helpt om elke dag een klein stukje toe te passen in je dagelijks leven. Hierdoor ervaar je snel resultaat en een gevoel van succes.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je eventueel wat dingen dubbel doet of herkent vanuit andere gesprekken. Maar uit ervaring weet ik dat meerdere keren iets horen, van verschillende mensen, juist heel goed kan zijn om dingen echt te begrijpen.

Twijfel je toch nog? Plan even een gratis sessie in, dan kan ik kijken of dit programma voor jou geschikt is.

Kan ik hiervoor ook het STAP-budget gebruiken?

Helaas is het niet mogelijk om het STAP-budget hiervoor te gebruiken.

Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik je bereiken?

Wat goed! Blijf inderdaad niet zitten met onbeantwoorde vragen. Vaak is er al vrij snel een passend antwoord te vinden voor jouw zorg of vraag namelijk.

Je kunt dan een gratis sessie met mij inplannen, waarin ik een half uur de tijd neem om samen met je te kijken of dit programma voor jou geschikt is.

Wanneer moet ik dit programma niet volgen?

Dit programma is niet verstandig om te volgen als je niet gemotiveerd bent om naar je eigen handelen te kijken. Ook als je bent gestuurd door iemand of als je niet over je eigen gevoelens wilt praten is het af te raden. Dit is eveneens niet een traject voor mensen die afhankelijk zijn van middelen, zoals drank of drugs of seksverslaafd zijn. Hiervoor is een bredere en multi-disciplinaire kijk voor nodig.

Verder vraagt dit programma van je dat je de tijd en de ruimte hebt om te kunnen experimenteren in jouw dagelijks leven. Zit je midden in een verhuizing? Net een week geleden bevallen van je kindje? Reserveer dan je plek en kom later terug.

Het lijkt me heel interessant, maar ik moet er nog even over nadenken.

Logisch, ik kan me voorstellen dat het een flinke stap kan zijn om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen.

En koudwatervrees hoort daar altijd bij. Dat is logisch.

Alleen, voel even met me mee: Zou het kunnen zijn, dat dit het moment is waar je al vaker voor hebt gestaan? Dat je een keuzes wilde maken voor jezelf, het van alle kanten hebt bekeken en door de vele mitsen en maar-en door de bomen het bos niet meer zag? Mijn advies zou zijn: Volg je hart. Wat zegt die? Diep van binnen weet je vaak wel of dit het is of niet. Misschien is dit wel het moment voor jou, waarin je sinds lange tijd je hart leert volgen. En weet…je hoeft het niet alleen te doen he. Samen doen we het. Stap voor stap. Ik begeleid al 12+ jaar mensen die graag met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan. En iedereen twijfelt bij het begin. Dat is volkomen normaal.

Kan ik dit programma ook via mijn werk volgen?

Jazeker kan dat. Veel mensen die dit programma volgen doen dat. Als je dit bespreekt met jouw werkgever en de contactgegevens doorgeeft, dan wordt dit verder geregeld.

Deze pagina kun je doorgeven aan je werkgever.

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker is dat mogelijk. Je kunt in een keer het bedrag voldoen, maar ook in 3 of in 6 termijnen.

Op die manier is het wellicht gemakkelijker om dit programma te volgen.

Bij deelbetalingen wordt er altijd gewerkt met automatische incasso’s.

Zowel bij betaling in eens en bij deelbetalingen, krijg je automatisch een factuur in je mailbox.

Wil je dit zakelijk volgen? Vergeet dan niet om je bedrijfsnaam toe te voegen. Dit kan later namelijk niet meer veranderd worden.

Het wordt tijd dat je gaat staan voor jouw waarde!

bottom of page