opkomen voor jezelf zelfvertrouwen coach

Gratis

Online

Masterclass

Opkomen Voor Jezelf, Zonder Schuldgevoel Of Arrogant Over Te Komen

"Ik ben zekerder geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen.

Ik ben wie ik ben en dat is ok."

Marloes

stop met ploeteren en geef jezelf HET ZELFVERTROUWEN waar je zo naar zoekt.

Als je merkt dat je aan het worstelen bent, heb je vaak het gevoel dat je het alleen moet doen. En dat kan best eenzaam aanvoelen.
Veel kun je ook zelf, maar je blijft uiteindelijk steeds op dat punt komen waarbij je moet toegeven dat het fijn is om even een back-up te hebben.
Wist je dat je door heel praktisch aan de slag te gaan, je meteen al meer zelfvertrouwen gaat ervaren? Dat is precies wat je hier gaat doen in deze gratis workshop "Opkomen Voor Jezelf."
De tijd om eindelijk eens voor jezelf te kiezen is nu.

Al 12+ jaar leer ik pleasers, hoge-latleggers, uitstellers, inslikkers en mooiweerspelers zich weer goed genoeg voelen, zodat ze niet meer bang hoeven te zijn voor wat anderen van ze vinden. Maar ontspannen keuzes kunnen maken en vol zelfvertrouwen helemaal zichzelf kunnen zijn.
Ik weet precies hoe je die hoge berg waar je nu tegenaan kijkt, behapbaar en begrijpelijk kan maken.
Dat is precies de kracht van deze compacte workshop.

Wil jij ook stoppen met worstelen en ploeteren en jezelf de rust en het zelfvertrouwen geven waar je zo naar op zoek bent?

Geef je dan nu op voor de gratis workshop:


"Opkomen Voor Jezelf,
zonder schuldgevoel of arrogant over te komen."

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Ben jij hier ook helemaal klaar mee?

De dingen gaan niet zoals je het zou willen en dat frustreert je.
Je hoofd zit vol met alles wat nog moet.
En over die negatieve gedachtes die je hebt over jezelf, weet je wel dat ze niet realistisch zijn...maar je hebt ze wel!
Je wilt zo veel, maar je komt er niet aan toe en daarover voel je je dan weer schuldig.
Als je kritiek krijgt, voel je je persoonlijke aangevallen en dat heeft een te grote impact op jouw humeur.
Er zijn wel honderden dingen die je kunt opnoemen, die je anders wilt...alleen...het lukt maar niet.
Je bent bang dat als je voor jezelf opkomt, dat de ander je dan arrogant vindt.
En als je dan de moed bij elkaar geschraapt hebt om je uit te spreken, dan voel je je (soms wel dagen) schuldig en verwijd je jezelf dat je het best wel wat minder 'heftig' had mogen zeggen.

 

Inhoud van deze gratis online workshop

persoonlijk spreker_edited.jpg

In deze workshop: 

->  Leer ik je 5 toffe tools om makkelijker voor jezelf op te komen, waarmee ik al 12+ jaar werk om mensen die zich niet goed genoeg voelen, leer om met lef en zelfverzekerdheid in het leven te staan.

-> Ontdek je dat het niet uitmaakt of jij thuis, in je familie, bij vrienden of op het werk je duidelijker wilt leren uitspreken. Deze tools zijn overal direct te gebruiken.

 
-> Leg ik je uit waar het precies aan ligt waarom jij worstelt met voor jezelf opkomen en hoe jij dat vanaf vandaag radicaal kunt veranderen, zodat je eindelijk eens gehoord en gezien gaat worden.

-> Geef ik je echt een no-brainer van een aanbod, waardoor jij per direct kunt stoppen met onzeker zijn en eindelijk eens gaat kiezen voor jezelf, waardoor je rust krijgt in je hoofd, blij kunt zijn met wie je bent en in alle vrijheid gewoon helemaal jezelf kunt zijn.

wil jij dit ook?

Weten waarom het niet werkt zo als je het nu aanpakt en nu eens eindelijk je ogen open gaan, om beter voor jezelf te zorgen.

Hoe je weg blijft van gepieker en geklaag en gaat doen wat je diep van binnen graag wilt.

5 concrete gouden principes krijgen, zodat je vanaf vandaag al aan de slag kunt om met meer zelfvertrouwen voor jezelf op te komen.   

Resultaat van deze workshop
Opkomen voor jezelf,
zonder schuldgevoel of arrogant over te komen.

Allereerst: rust in je hoofd, omdat je weet waarom het niet werkt wat je nu doet en nieuwe mogelijkheden leert om gemakkelijker voor jezelf op te komen, zonder dat je er dagen over hoeft te piekeren.

Dan: Leer je
5 concrete gouden principes die je overal kunt toepassen op het moment dat je het super spannend vindt om je uit te spreken, te zeggen wat je echt vindt of gewoon jezelf wilt zijn.

Ook: Hoe je gewoon relaxed kunt reageren als je kritiek krijgt, zelfs als je normaal gesproken dichtklapt of meteen geïrriteerd raakt.

 

Ik was altijd bezig om voor anderen te zorgen. Ik zei altijd: "Als het goed gaat met anderen, dan gaat het ook goed met mij." Maar nu maak ik tijd voor mezelf vrij. Dat vind ik heel moeilijk, maar is wel hard nodig."

Marijke (31 jr)

Investering: gratis

N.B. Deze gratis online workshop "opkomen voor jezelf" is alleen bedoeld voor mensen die hun eigen gezondheid serieus nemen en niets liever willen dan ECHT naar the next level te gaan. 
Als je deze workshop namelijk kijkt met in je achterhoofd: "dat je er toch niets mee gaat doen", dan is het echt zonde van jouw en mijn energie om deze workshop te volgen.
Daar zijn de principes namelijk TE WAARDEVOL voor.
Blijf dan boeken lezen, quotes liken op facebook, als je niet in actie wilt komen.
En let op: als je dus WEL in ACTIE wilt komen, alleen het niet durft of niet weet hoe...dan ben je MEER dan WELKOM.😁 

Maarten