top of page
werkgevers-zelfvertrouwen-persoonlijke-ontwikkeling-programma

Het Love Your Life

Programma

Het Zelfvertrouwen Programma Om Je Weer Goed Genoeg Te Voelen.

Informatie voor werkgevers

ACTIEGERICHT. SNEL SUCCES ERVARINGEN. DIEPGAANDE AANPAK.

"Ik moet even met je praten..."

"Mijn deur staat altijd open...", zeg je altijd tegen al je medewerkers. En toch komt deze medewerker niet gemakkelijk bij je aan tafel zitten. Dit is waarom:

Medewerkers die zichzelf 'niet goed genoeg voelen' houden vaak de vuile was niet gemakkelijk buiten. Ze zijn gewend om hun problemen zelf op te lossen en leven soms al jaren met de regel: "Ik houd het nog wel even vol.", terwijl ongemerkt de stress opbouwt, het plezier afneemt en het risico op burn-out en langdurig verzuim toeneemt.

 

Als werkgever wil je er ook graag zijn voor de medewerker die zijn problemen weglacht, zichzelf kleiner maakt dan dat ie eigenlijk is of de lat ongezond toren hoog legt, maar dat moeilijk kenbaar maakt.

Je zoekt naar duidelijke handvatten voor de korte termijn en een oplossing voor de lange termijn.

 

Met het Love Your Life Programma, heb je een persoonlijk groei traject in handen, dat speciaal is ontwikkeld voor medewerkers die vaak heel goed zijn in hun vak, maar onzeker zijn over zichzelf en hun kwaliteiten. Het programma helpt ze zich weer goed genoeg te voelen en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

 

Door dit traject vermindert de onzekerheid over zichzelf en het eigen kunnen en stijgt het werkplezier, zodat de medewerker zich weer goed genoeg voelt, effectiever leert communiceren, flexibeler om kan gaan met uitdagingen en zichzelf zichtbaarder en assertiever profileert richting collega's en klanten.

Voor welke medewerkers is dit programma geschikt?

-> Voor mensen die alles graag 'te goed' willen doen en geen fouten durven maken, waardoor ze kunnen doorschieten in perfectionisme, uitstelgedrag en een gevoel hebben 'nog maar net alle ballen in de lucht te kunnen houden' of waarbij de werk/privébalans scheef begint te lopen.

-> Voor medewerkers die moeilijk hun grenzen kunnen aangeven, zodat langdurige overbelasting op de loer ligt.

-> Voor professionals die zichzelf niet goed genoeg vinden, en hierdoor onderpresteren (op de rem werken) of juist 'over-werken' (te hard gaan), waardoor hun talenten niet volledig tot uiting kunnen komen in hun werk.

-> Voor medewerkers die onnodig veel 'in hun hoofd zitten' en vaker dan ze willen, tijd besteden aan de vraag 'wat anderen van hen vinden', zich in collegiaal -of klantcontact kleiner opstelt dan nodig is, zodat er kansen gemist worden en tijd verspilt wordt aan zaken die niet het resultaat opleveren waar het bedrijf naar streeft.  

Hoe fijn is het als...

-> Je een medewerker hebt rondlopen, die lekker in zijn vel zit en durft te vertrouwen op het eigen potentieel, zodat men flexibeler om kan gaan met uitdagingen, met focus actie kan ondernemen en durft waar nodig om hulp te vragen.

-> Ze goed voor zichzelf kunnen zorgen, persoonlijke grenzen op een gezonde manier worden bewaakt en tijdig energie bijgetankt kan worden, waardoor men de taken kan uitvoeren vanuit rust en ontspanning.

 

-> De medewerker het werk kan uitvoeren met meer lef en creativiteit, waardoor ze volledig tot hun recht komen.     

-> Ze authentieker zijn in het contact met anderen, waardoor je medewerkers krijgt die een effectieve balans weten te vinden tussen denken, voelen en doen. 

Dit is mogelijk als je mee doet aan
het Love Your Life Programma

Dit is wat je krijgt:

-> Toegang tot het half jaar programma Love Your Life, die je wekelijks stap voor stap mee neemt op weg naar meer zelfvertrouwen, rust en vrijheid.

 

->  Een uitgebreide online 1-op-1 kick-off voor een vliegende start.

 

-> 6 persoonlijke 1-op-1 online coachingssessies voor diepgaande resultaten.

-> Een online implementatiesessie om de laatste punten op de i te zetten en de koppeling met de praktijk nog steviger te maken.

 

-> Super praktische korte uitleg video’s, podcasts en inspirerende opdrachten, die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

maarten-vogelaar-relatietherapeut-en-spr

"Je hoeft het niet alleen te doen.
Ik ben er voor jou, zodat je er eens niet voor de ander hoeft te zijn."

Maarten 

Het resultaat

Op het moment dat je gaat samenwerken met mij, dan is het resultaat:

-> Meer zelfvertrouwen.

-> Verhogen van initiatief en creatieve aanpak.

-> Meer focus.

-> Makkelijker keuzes kunnen maken.

-> Meer ontspanning in het denken, voelen en handelen.

-> Persoonlijke grenzen kunnen bewaken.

-> Authentieker en assertiever kunnen communiceren.

-> Flexibeler omgaan met uitdagingen.

-> Zich goed genoeg voelen.

Investering

Dit zeer complete traject, inclusief de persoonlijke 1-op-1 coachingssesies, wordt aangeboden voor 1200,= euro (ex. BTW) .

Reviews

“Ik wilde dichterbij mezelf komen, mezelf beter leren kennen en ook zekerder van mezelf worden.

Ik dacht altijd lang na over de dingen en durfde dan ook geen keuze te maken, omdat ik altijd aan het twijfelen was.

Ik was op zoek naar de volgende stap in mijn leven, want ik voelde dat er meer was. 

Voorheen duwde ik mijn emoties weg, nu heb ik geleerd dat ik ze toe mag laten en weet ik hoe ik er mee om moet gaan, waardoor ik zekerder ben geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen. Ik ben wie ik ben en dat is ok.

Als je op een punt staat in je leven van: "nu moet het anders", en je wilt die volgende stap zetten, dan zou ik dit programma iedereen aanraden."

 

Marloes Peters

 

Ik wilde mijn zelfvertrouwen en plezier weer terugvinden.

Het was er te weinig en dat zat me echt in de weg.

Dit was precies wat ik zocht, omdat ik dit volledig in mijn eigen tempo kon doen.

Omdat het steeds zo 1-op-1 werd toegespitst werd op waar ik mee zat, haalde ik hier veel meer uit dan als ik dit in een groep had gevolgd.

Mijn zelfvertrouwen is echt 380 graden gedraaid. Ik kon gemakkelijk met de inzichten op mijn eigen manier en in mijn eigen tijd aan de slag, waardoor ik steeds meer groeide. Het leukste vond ik, dat ik vanaf het begin al succeservaringen op kon doen. Ook het leren van mijn hoofd naar mijn gevoel gaan vond ik erg waardevol.

Ik zou dit traject zeker aanraden, omdat het een veilige plek is waar je mag leren en het echt wordt toegespitst op jouw situatie en je in alle rust kunt oefenen met wat goed voor je is.

 

Maaike Korpershoek

 

Wat ik heel mooi vind aan jou is, dat je ontzettend oprecht nieuwsgierig, integer en geïnteresseerd bent naar anderen. Je geeft ook echt de ruimte aan anderen, waardoor ze zich in alle veiligheid kunnen openstellen. Dat vind ik heel mooi.
Je stelt hele goede scherpe vragen. Je luistert heel goed. Dat is een kwaliteit die vaak onderschat wordt. 
Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Wie is Maarten?

Hi, ik ben Maarten.

Met ontzettend veel bezieling en plezier werk ik al 12+ jaar met mensen die kneiter goed zijn in hun vak, maar zichzelf ondanks dat niet goed genoeg vinden.

Ik help ze om te stoppen met zichzelf weg te cijferen, de lat te hoog leggen of mooi weer te spelen, maar krachtig te vertrouwen op hun eigen kunnen en zich zeker te voelen in wie ze zijn.

Voor particulieren heb ik gewerkt als hulpverlener in de GGZ, huisartsenzorg en het ziekenhuis en werk ik op het moment als zelfvertrouwencoach in mijn eigen onderneming.

Voor bedrijven heb ik gewerkt en werk ik nog steeds als coach, trainer en spreker en begeleid ik individuele -en groeps trajecten in persoonlijke groei.

Ik ben getrouwd, vader van 3 dochters en zowel zakelijk als privé ben ik een groot voorstander van authentiek (zelf)leiderschap en van 'echt contact maken' met elkaar in een wereld die steeds meer polariseert en individualiseert.

Maarten Vogelaar Spreker Zelfvertrouwen succes zelfleiderschap

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma?

Per week ontvangt de medewerker een korte uitleg met een inspirerende opdracht. Hier is hij/zij gemiddeld 1 a 2 uur per week mee bezig. Omdat de opdrachten gemakkelijk in het dagelijks leven zijn toe te passen, voelt het vaak niet aan als ‘huiswerk’ of een extra belasting, maar als experimenteren met nieuwe mogelijkheden en effectief gedrag.

Omdat de coachingssessies online plaatsvinden en de modules in de eigen tijd gevolgd kunnen worden, wordt er gestreefd naar een minimale tijdsbelasting tijdens werkuren.

De medewerker heeft een burn-out of is aan het reïntegreren. Is dit programma dan ook zinvol om te volgen?

Dat is een goede vraag en ook een vraag die ik regelmatig krijg.

Het ligt er een beetje aan in welke fase de medewerker van het herstel zit.

Dit programma gaat veel energie opleveren, maar kost uiteraard ook energie.

Simpel gezegd: omdat men bijvoorbeeld uitleg filmpjes ervoor moet kijken en opdrachten in de praktijk moet kunnen uitvoeren, is de medewerker zelf degene die het beste kan bepalen of hij/zij hier op dit moment voldoende energie voor heeft. Zit men nog 'volop in een burn-out', dan gebeurt het regelmatig dat mensen in een later stadium instromen, vaak ook in combinatie met reguliere hulp. Als preventie of re-integratiemiddel is dit programma dan uitermate geschikt voor deze persoon.

De medewerker loopt al bij een bedrijfsmaatschappelijk werker of een psycholoog voor het opbouwen van het zelfvertrouwen. Is dit programma dan wel aan te raden?

Regelmatig gebeurt het dat dit programma naast de reguliere hulp wordt gevolgd. Het voordeel van dit programma is dat het je helpt om elke dag een klein stukje toe te passen in je dagelijks leven. Hierdoor ervaar je snel resultaat en een gevoel van succes.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je eventueel wat dingen dubbel doet of herkent vanuit andere gesprekken. Maar uit ervaring weet ik dat meerdere keren iets horen, van verschillende mensen, juist heel goed kan zijn om dingen echt te begrijpen en vooral toe te kunnen passen.

De kracht van het programma en mijn stijl van werken is gericht op doen, dus stapsgewijs actiegericht handelen.

Twijfel je toch nog? Plan even een gratis sessie in, dan kan ik kijken of dit programma voor jou geschikt is.

Kan ik hiervoor ook het STAP-budget gebruiken?

Helaas is het niet mogelijk om het STAP-budget hiervoor te gebruiken.

Wanneer kan men beginnen?

Als je graag een medewerker dit programma zou willen laten volgen, dan is dat per direct mogelijk. Er is geen wachtlijst. Nadat de medewerker is aangemeld, krijgt men een persoonlijke toegangscode, waarin men toegang krijgt tot het programma en zelfstandig het kan volgen.

Wanneer moet men dit programma volgen?

Ten eerste, men moet niets natuurlijk. Maar als je ziet dat een medewerker vastloopt in zijn of haar eigen onzekerheid, perfectionisme, assertiviteit en/of energiebalans werk en privé en men is gemotiveerd om hier actief verandering in aan te brengen, dan is dit programma zeker van grote waarde.

Hoe wordt de facturatie geregeld?

Voor een enkele medewerker wordt er een all-in investering gevraagd van 1200,=

Bij coaching van meerdere medewerkers kan men een offerte aanvragen en in dat geval wordt er uiteraard met kortingen gerekend. Meer informatie hierover is op te vragen via contact@loveupdate.nl.

In beide gevallen krijgt men online een factuur opgestuurd en wordt dit verder digitaal afgehandeld. 

Zijn er ook live bijeenkomsten?

Nee, alles is online en gemakkelijk in de eigen tijd te volgen.

Kan ik je ook aanvragen als spreker voor op ons event of onze bijeenkomst?

Zeker is dat mogelijk. Leuk om jullie dan live te zien.

Alle informatie over mijn werk als spreker kun hier HIER vinden.

Het wordt tijd dat je gaat staan voor jouw waarde!

bottom of page