top of page
workshop spreker trainer Maarten Vogelaar Zelfvertrouwen Coach.jpg

Maarten Vogelaar


spreker voor 

zakelijke events

De 10 redenen waarom je wilt samenwerken met Maarten

Zij werkten ook met veel plezier samen met Maarten:

Maarten Vogelaar Spreker Zelfvertrouwen Coach.jpeg
Maarten vogelaar spreker zelfvertrouwen coach hu.png
Maarten Vogelaar Spreker Lezing Zelfvertrouwen NSDSK.png
Maarten Vogelaar Spreker Lezing Zelfvertrouwen vptz.jpeg
Maarten Vogelaar spreker lezing zelfvertrouwen coach hilversum.png
Maarten vogelaar spreker zelfvertrouwen coach.png

"Those who don't believe in magic will never find it."
- Roald Dahl -

Als je een event, congres, symposium of bijeenkomst organiseert, dan wil je als organisator dat de klant tevreden is. Sterker nog, je wilt net dat beetje extra waarde toevoegen, waardoor je event memorabel wordt.

Een goede spreker is een heel belangrijk element hierin.

Om er voor te zorgen dat de klant met een lachend gezicht voor, tijdens en na het event de complimenten in ontvangst kan nemen, werkt Maarten volgens zijn 10 pilaren van succes.

Lees hieronder verder.

Maarten Vogelaar-spreker

De 10 pilaren van succes

1. Onvergetelijk

Het publiek vergeet wat een spreker zegt en wat ze hem hebben zien doen, maar als je ze iets kan laten voelen van wat ze gezien en gehoord hebben, maak je het onvergetelijk.

Vooraf aan elke presentatie, gaat Maarten daarom met deze gedachte het podium op: "Met welk gevoel wil ik mijn publiek achterlaten?" 

Maarten heeft de kwaliteit om het publiek dingen te laten voelen, die ze wellicht in jaren niet meer hebben gevoeld. 

Laat Maarten daarom je helpen om jouw event echt onvergetelijk te maken.

2. Verwondering

Als we ouder worden, vergeten we vaak dat we nog altijd dat 'spelende jongetje of meisje' in ons hebben, die ons helpt om complexe zaken van de andere kant te bekijken. 

Tijdens de presentatie van Maarten wordt bij het publiek het vermogen om weer nieuwsgierig te zijn naar jezelf en de ander aangezet. Ze staan daardoor meer open voor nieuwe mogelijkheden en kansen en welke rol ze daarin kunnen spelen. 

3. Maatwerk

Elk publiek is anders. Elke organisatie is anders. Waarom zou dan elke presentatie hetzelfde zijn? Maarten bereid zich goed voor op elk event en sluit maatgericht aan op het doel, thema en wensen van het event.

Een uitgebreid voorgesprek is daarom altijd inbegrepen.

 

4. Makkelijk in de omgang

In elke fase van het proces, van voorbereiding, presentatie tot evaluatie is er een belangrijke pijler die altijd voor ogen wordt gehouden: "Hoe kan ik helpen?"

Waar andere sprekers wellicht voor zichzelf op het podium staan, heeft Maarten hierin juist een dienende rol. Geen gedoe of bijzondere verzoeken dus, maar gewoon goede kwaliteit. Punt.

Zelfs zo goed, dat als de klant om wat voor reden dan ook onvoldoende waarde heeft ontvangen van Maarten er een 'geen goed, geld terug garantie' is.

In 15+ jaar is daar nog nooit gebruik van gemaakt.  

5. Impact

Een live of online bijeenkomst, daar komt veel bij kijken en is hard werken.

Waarom zou je al die inspanning leveren, als je publiek niet echt geraakt is door de boodschap? Maarten weet hoe hij op een laagdrempelige manier een connectie kan maken met zijn publiek en zorgt voor een impact op hartsniveau waar nog lang over gesproken wordt.

 

6. Uniek

"Wat zullen we in het programmaboekje zetten wie je bent?", is de vraag die geregeld wordt gesteld. 

Want tja,...hoe noem je iemand die bevlogen zijn publiek toespreekt, werkt als therapeut en coach en ook nog beroeps-magician is?

Op z'n minst is het een bonte mix aan omschrijvingen te noemen.

Zijn benadering om goede inhoud te combineren met een memorabele en betekenisvolle presentatie, is niet goed met anderen te vergelijken.

Beter is te zeggen: Zien is ervaren.

 

7. Entertaining

Door de informatiemaatschappij, waarin we nu leven, wordt iedereen overspoeld met een gigantische hoeveelheid aan kennis en prikkels.

Maarten heeft de kracht om zijn boodschap op een entertaining en hap-klare manier te brengen, zonder verlies van inhoud of onderbouwing.

 

8. Herkenbaar

  Of Maarten nu spreekt voor een publiek dat werkzaam is in het onderwijs, de zorg, de zakelijke markt of voor een groep ondernemers, hij weet altijd die punten te raken die voor herkenning zorgen. Omdat Maarten alleen maar kan werken middels de kernwaarden authenticiteit, kwetsbaarheid en toegankelijkheid, weet hij al snel een open sfeer te creëeren. Op die manier is er al snel herkenning, ruimte voor gesprek en mogelijkheden om 'het eens anders te bekijken'. 

9. Praktisch

Een publiek heeft snel door of een verhaal vanuit het hart wordt verteld of opgelepelde kennis is. "Practise what you preach.", is een gevleugelde uitspraak die Maarten dagelijks hanteert. Het publiek kan dus een presentatie verwachten, waarin een onderwerp van alle kanten wordt bekeken. De zonnige, maar ook de kwetsbare, om uiteindelijk tot hele praktische handvatten te komen die direct in de praktijk toegepast kunnen worden. 

 

10. Betaalbaar

Waarde heeft zijn prijs. Alleen, waarom de hoofdprijs vragen als dit nergens op gebaseerd is? Maarten gelooft dat een bijzondere impact ook beloond mag worden, maar wel op zo'n manier dat beide partijen daar blij van worden.

Maarten werkt altijd met een vast tarief. Dat geeft zekerheid en vertrouwen.  

Achtergrond en Ervaring

Door zijn kennis en ervaring op verschillende gebieden, voelt Maarten zich als spreker thuis in uiteenlopende gezelschappen.

Als hulpverlener heeft hij gewerkt binnen de GGZ, het ziekenhuis en de huisartsenpraktijk, waardoor hij als geen ander weet wat de impact kan zijn van verandering en werkdruk op professionals die niets liever willen dan gewoon goede zorg leveren.

 

Als ondernemer in zijn eigen praktijk voor individuele -en relatietherapie heeft hij de klappen van de zweep leren kennen als het gaat om de goede balans kunnen vinden tussen het werkelijk contact maken met je cliënt, praktisch ondernemerschap en het doen van effectieve zelfzorg.

 

Als trainer in het MBO -en HBO onderwijs zag hij hoeveel leerlingen en docenten de lat torenhoog voor zichzelf leggen, waardoor ze zichzelf in een wurggreep houden van altijd maar moeten voldoen aan (zelf)opgelegde eisen Tegelijkertijd zag hij het verlangen bij docenten om maatwerk te blijven leveren en dat leerlingen niets liever willen dan begrepen worden en op een relaxte manier je weg kunnen vinden naar volwassenheid.

Kennis wordt pas voor lange termijn onthouden, als de toeschouwer een impactvolle ervaring krijgt. Magic is een kunstvorm die daar heel goed voor kan zorgen. Door te spelen met wat schijnbaar onmogelijk is, komt men in een staat van verwondering, waardoor paradigma's kunnen worden verruimt en kunnen worden verrijkt met nieuwe inzichten en mogelijkheden.

  Waar Maarten in het begin van zijn carrière nog alleen magic gebruikte als een vorm van entertainment op bedrijfsfeesten, beurzen en zakelijke bijeenkomsten, gebruikt hij nu de kracht van illusie om wetenschappelijk onderbouwde kennis en de praktische toepasbaarheid daarvan te laten landen bij zijn publiek.

Hierdoor ontstaat er een ervaring op hartsniveau, die niet snel vergeten wordt.

"Geen gehannes met time-consuming gedoe, maar meteen tot de kern komen. Heel goed! Wat ik zo bijzonder vond is dat Maarten zich zo kwetsbaar wist op te stellen, waardoor er meteen een bijzondere sfeer ontstond."
 

- Deelnemer aan de netwerkbijeenkomst Platform Cultuurlocaties -

 

De presentatie die Maarten op ons verzoek maakte was een groot succes, treffend, krachtig en zo raak. Hij denkt mee, zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt. We zijn blij dat we hem hebben leren kennen en samen mooie evenementen kunnen organiseren.

 

- M. Blauwendraat - organisator klantenbijeenkomsten bij van Vuure -

Wie wil jij zijn?

Zet een koptelefoon op voor de beste ervaring. 🎧

Maarten Vogelaar Spreker - The Dream -Maarten Vogelaar - Spreker en Zelfvertrouwen Coach
00:00 / 03:39
Maarten Vogelaar Spreker Zelfvertrouwen succes zelfleiderschap

Ik hoop je graag te ontmoeten.
Maarten

bottom of page