top of page

GELIJK OF GELUK

Online Training over Liefdevol Leven

Herken je dit?

-> Dat je zo maar verstrikt kan raken in een discussie met je partner, terwijl je eigenlijk niet zo goed weet waarom ook al weer precies...

-> Of dat je tot je puber probeert door te dringen, maar dat het het ene oor in en het andere oor uit lijkt te gaan...

-> Of die ene collega die je liever vermijdt, maar die op de een of andere manier het toch voor elkaar krijgt dat je op het plafond hangt van irritatie. 

TheaterLezing "Gelijk of Geluk"

Welkom bij de online theaterlezing "Gelijk Of Geluk", waarin ik samen met jou de wereld binnenstap van liefdevol communiceren. 

 

In deze inspirerende training, ontdek je:

 

-> Het geheim van glashelder communiceren met je partner, je kind, je moeder of collega. 

 

-> Ontvang je de stap voor stap methode, die er voor zorgt dat energieslurpende gesprekken voorgoed verleden tijd zijn.    

 

-> Geef ik je praktische tools mee die helpen om met weerstand van je puber, je gillende kind in de supermarkt en je zeurende schoonmoeder op zoom, om te gaan.

 

-> Krijg je aan het einde van de training de antwoorden op prangende vragen over liefdevol communiceren in de Q & A.

 

-> Bonus #1: De mini-training "Zo los je al je problemen op."

In een mini-training "Zo los je al je problemen op", ga ik in op de keiharde waarheid die achter elk probleem zit. Elk probleem? Inderdaad. ELK probleem. Je leert exact welke stappen je moet ondernemen om jouw probleem te zien verdwijnen als sneeuw voor de zon. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat dacht ik ook, toen ik zo'n 10 jaar geleden deze methodiek van mijn mentor leerde. Ik was sceptisch en lachte haar zelfs uit. "Dan ken je MIJN probleem nog niet", zei ik. Tot dat ik er mee ging werken. En in een woord: "Magisch!" 

-> Bonus #2: Een surprise tool om ECHT in actie te komen. 

Aan het einde van de training, geef ik je ook nog eens een bizar mooie surprise, waarmee je dat wat je geleerd hebt in de training DIRECT kunt toepassen. Dus niet meer uitstellen, zo van: "Dat komt wel" of zeggen: "Oh ja, leuk" en daarna er niets meer mee doen. Maar DIRECT ACTIE. Dus DIRECT RESULTAAT. :-)

Maarten-Vogelaar-relatietherapeut-spreke

Maarten Vogelaar, spreker en therapeut

Als ik mij inschrijf geef ik toestemming om mijn gegevens te gebruiken om deze theaterlezing te kunnen volgen en love updates per mail te ontvangen over hoe je je leven liefdevoller kunt maken. Je kunt je elk moment afmelden voor deze mails.

Logo LoveUpdate.png
bottom of page