top of page
Love-Update.png

HET IS TIJD VOOR EEN NIEUW VERHAAL

THE CREATOR'S
JOURNEY

BECOMING YOUR OWN ARTIST IN LIFE, LOVE & LEADERSHIP

Het #1 Zelfvertrouwen Programma

Voor Creatievelingen Die Zich Kleiner Houden Dan Ze Zijn

En Voorgoed In Hun Grootsheid Willen Staan

Ga Van Nooit Goed Genoeg Naar Waardevol Compleet In Deze Transformerende Reis Naar Jezelf

Luister Naar De Audiobeleving.

Doe je oortjes in voor een optimale ervaring.

THE CREATORS JOURNEY Maarten Vogelaar - Zelfvertrouwen Coach Voor Zelfstandig Ondernemers
00:00 / 06:47
maarten vogelaar zelfvertrouwen coach voor kennis ondernemers

JE VOELT DAT ER MEER IN JE ZIT, DAN JE NU LAAT ZIEN EN TOCH BLIJF JE JEZELF STEEDS SABOTEREN. 
DAN HEB JE EEN NIEUWE PAD IN TE SLAAN

Voor creatievelingen, verder-denkers, dieper-zoekenden en anders-voelers is een traditionele weg van oppervlakkige tips en standaard stappenplannen niet voldoende om je goed-genoeg te voelen.

Om te kunnen zijn wie je bent,heb je te leren hoe je op het diepste niveau:

🌟 Volledig jouw waarde en eigenheid kan accepteren, waardoor je,

🔥 Vrij bent van oordelen en veroordelingen en de schaamte voorbij gaat.

❤️‍🔥 Zodat je een leven leidt, zoals je bedoeld bent, doet wat je hart heeft en werkelijk kunt genieten van de connecties met anderen.

 

WELKE IMPACT ZOU HET OP JE HEBBEN, ALS JE JE WERKELIJK VRIJ ZOU VOELEN?

Dit is exact wat we gaan doen in:

The Creator's Journey.

Dit is de enige transformerende creative journey, die je op diepgaand niveau helpt om van 'ingepakt' zitten, naar volledig uit te pakken. Creatieve -en interne blokkades worden opgeheven, om helemaal in jouw tone of voice een leven te leiden en relaties aan te gaan, zoals je werkelijk bedoeld bent.  

The Creators Journey Zelfvertrouwen Coach

DEZE JOURNEY IS DE AFGELOPEN 13 JAAR ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET CREATIEVELINGEN ZOALS JIJ

"Ik dacht altijd lang na over de dingen en durfde geen keuzes te maken, omdat ik altijd twijfelde aan mijzelf.

Voorheen duwde ik mijn emoties weg, nu heb ik geleerd hoe ik ze toe kan laten en weet ik hoe ik er mee om moet gaan, waardoor ik zekerder ben geworden. Ik durf nu ruimte in te nemen. Ik ben wie ik ben en dat is ok.

Sta je op een keerpunt in je leven? Dan zou ik Maarten zeker aan iedereen aanraden."

Marloes Peters

"Maarten raakt, omdat alle lagen aan bod komen op fysiek, cognitief, emotioneel en spiritueel niveau.

Zilla van Dijk - Stervens -en ritueelbegeleider

Ik had geen enkele twijfel om aan dit programma te beginnen.

Ik vond het gewoon ontzettend tof. Ik dacht meteen: "Hier ga ik me voor de volle 100% voor inzetten." Wat zo geweldig was, dat het zo praktisch is.

Ik weet nu beter wie ik ben als tolk en ik kan beter met spanning omgaan. Ik kan mijn grenzen beter aanvoelen en aangeven. Ook kan ik beter mijn werk/privé balans regelen.  Het programma is een enorme verdieping in je vak en een verdieping in jezelf.

M. Polinder 

Toen ik dit voorbij zag komen, dacht ik: "Dit wil ik!"

Ik heb het ervaren als een proces met vallen en opstaan, het was confronterend, maar het heeft me uiteindelijk trots en sterk gemaakt. 

E. de Bruin

Ik ervaar meer zelfvertrouwen, durf spannende gesprekken te voeren en doe ik zelfs met veel meer plezier. Het voelt zo van: "Zie je! Je hebt het dus maar wel gedaan."

Als er momenten waren, waarin het even niet lukte, leerde ik om op een rustige manier die dingen in te zetten die wel werkte.

Dit programma zou ik aanraden, als je meer uit jezelf wilt halen.

Demi 

"Ik had zo'n rare kronkel in mijn hoofd, dat ik dacht dat ik op een dag wakker zou worden en dan in eens allemaal top zou gaan.

Tijdens het programma ben ik er achter gekomen dat ik door gewoon te leren, beter wordt.

Ik heb hier graag de tijd voor vrij gemaakt, omdat er zoveel waardevolle informatie in zit, dat gewoon voor het grijpen ligt.

 

Anoniem - Coach/therapeut

Ik heb mijn perfectionisme kunnen loslaten. 

Nu kom ik vaker met een tevreden gevoel thuis of met het idee lekker gewerkt te hebben.

Toen ik laatst voor een onbekende klant moest werken, wat normaal voor veel spanning zorgde, kon ik direct de tools inzetten die ik geleerd had. 

Julie 

"Ik was altijd wat voorzichtig. Ik wilde meer zelfvertrouwen, kennis en strategieën. Ik wilde meer mijn hart volgen en wat meer beslagen ten ijs komen in nieuwe situaties. En dat is gelukt! Ik ben heel erg gegroeid en ik heb veel meer opdrachten en nieuwe klanten.

Ook heb ik nu al 4x samengewerkt met een collega. Ik kijk nu heel anders naar mijn aanvragen. Minder gericht op: 'Kan ik het wel?', maar meer gericht op: "Wat kom ik hier brengen?" Qua planning ben ik ook gaan kijken of het werk wel in mijn agenda past in combinatie met mijn privé-leven. Want soms ging ik hier wel in de 7e versnelling, terwijl goed genoeg ook ok is.

Het programma zou ik zeker willen aanraden als je echt voor groei wilt gaan.

Ik ga volop verder met het vasthouden van wat ik allemaal geleerd heb.

M. van Winzum 

DIT KLINKT HEEL TOF, MAAR WAT MOET IK ME ER PRECIES BIJ VOORSTELLEN? 

Dit is een cadeau aan jou:

Elke week, een half jaar lang, word je meegenomen in een transformerende creative journey, vol met theatrale audio-belevenissen en boeiende opdrachten, waarin je leert om een leven te leiden zoals het werkelijk voor jou bedoeld is en je de strategieën aangeleerd krijgt om werkelijk vrij te zijn met jezelf en in contact met anderen.

Daarnaast word je elke maand online 1:1 door mij gecoacht, om alles wat je in de journey hebt meegemaakt, naar een nog dieper level te brengen en 'm vooral praktisch toepasbaar te maken in jouw dagelijks leven. 

Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen met de week en maak je stap voor stap moedige keuzes richting de ECHTE versie van jezelf.

333,= (ex. BTW) per maand

1998,= (ex. BTW) 1-malig

 

LAAT ME JE ALVAST VOORSTELLEN AAN ENKELE HOOFDROLSPELERS, DIE JE GAAT ONTMOETEN OP DEZE JOURNEY...

The Observer van de Creator's Journey

Ontdek de magische vaardigheid van definitief rust krijgen in je hoofd, ontspanning in je lijf en een glasheldere focus.

Word de dirigent van je emoties en buig problemen om naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

The Guardian.jpg
The Director (1).jpg

Zorg voor je tijd, energie, lichaam en geest.

Ga met kracht en zelfverzekerdheid op je doel af.

The Warrior.jpg
The Lover (1).jpg

Geef jezelf en de ander de liefde die je nodig hebt.

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Mijn zelfvertrouwen is echt 180 graden gedraaid.

 

Maaike Korpershoek - Zelfstandig Ondernemer

Ik haal nu veel meer plezier uit mijn vak en doe dat nu ook met meer zelfvertrouwen.

Wouter van Dam - Zelfstandig Ondernemer

WANNEER MOET JE ZEKER MEE DOEN AAN
THE CREATOR'S JOURNEY?

Maarten Vogelaar

🌟 Als je klaar bent met 'je niet goed genoeg voelen' en je zelfverzekerd wilt voelen en  overkomen.

💪 Je niet langer wilt pleasen, je wegcijferen of je kleiner maken dan je bent, maar vol zelfvertrouwen jouw waarde helemaal wilt uitpakken. 

🔥 Je creatief geblokkeerd bent, jezelf opnieuw wilt ontdekken en wilt rondwandelen in 1 grote creatieve snoepwinkel, om weer he-le-maal aangezet te worden.

😌 Je heel gemakkelijk wilt kunnen ontspannen, genieten en je grenzen aan wilt leren geven.

❤️‍🔥 Je geen genoegen meer wilt nemen met eenzaamheid of machteloosheid, maar de liefde weer op nummer 1 wilt zetten, waardoor je een diepe connectie krijgt met jezelf en met anderen.

🎭 Als je klaar bent met zoeken, worstelen, wegdrukken, theater spelen en glashelder wilt leren hoe jij als creatieveling helemaal jezelf kunt zijn.

"DIT IS PRECIES WAT IK ZOEK!
MAAR IK HEB NOG EEN VRAAG..."
TUURLIJK, CHECK EVEN HIERONDER HET ANTWOORD

 • Ik voel aan alles dat ik dit tof vind, maar ik vind het toch spannend om de stap te zetten. Wat moet ik doen?
  Ik snap je vraag en je koudwatervrees😁 Sterker nog: iedereen die mee doet aan The Creator's Journey, vertelt me dat ze deze twijfels hadden. Je bent dus niet de enige (!) Het positieve aan jouw vraag is, dat je zeer waarschijnlijk nu op een punt gekomen bent, waarin je wilt groeien. En groeien is nieuw, maar ook ontzettend tof. Bedenk je eens wat het je zou kosten als je zo door zou gaan, op de manier zoals het nu gaat? En wat het je zou opleveren, als je de stap zet naar meer zelfvertrouwen. Hoe zou het er dan voor je uitzien?
 • Zijn de coachingssessies live of online?
  Elke maand is er 1 coachingssessie van 1,5 uur, waarin we elkaar via Zoom (dus online) zien. Het grote voordeel hiervan is, dat het je enorm veel reiskosten en tijd scheelt. Verder kun je het gesprek heel gemakkelijk via de agenda-tool inplannen, op een datum en tijd die het jou uitkomt. Je krijgt dan een link in je bevestigingsmail, waarop je kunt klikken en voila! We kunnen in gesprek.
 • Hoe moet ik dit programma zien? Is dit een soort therapie?
  Doordat ik mijn twee achtergronden als artis en therapeut heb gecombineerd in dit programma, zul je merken dat dit programma inderdaad een therapeutische uitwerking op je heeft. Je gaat veel ontdekken over jezelf, je gaat 'de puzzelstukken' voor jezelf recht leggen, waardoor er veel meer rust, ruimte en overzicht ontstaat, om nieuwe/moedige keuzes te maken in jouw leven, werk en relaties. Voor mij persoonlijk loopt coaching, training en therapie altijd door elkaar. Ik ben niet zo van de hokjes.😁 Dus waar je de ene keer in dit programma super praktisch bezig bent, leer je de andere keer een vaardigheid aan, om daarna weer een diepere laag in jezelf te ontdekken. Het is een journey. Laat je verrassen. Dan doe ik dat ook.
 • Wat is jouw achtergrond precies?
  Ik ben opgeleid tot een 'traditionele' individueel -en relatietherapeut. Ik heb gewerkt in de GGZ, het ziekenhuis en de huisartsenpraktijk als hulpverlener, maar ook in mijn eigen praktijk. Hiernaast heb ik altijd opgetreden (en doe ik dat nog steeds) als performer, magician, storyteller en spreker voor particulieren en in de zakelijke wereld. De combi tussen mijn 'artist-zijn' en 'therapeut' sloeg al snel aan in de creatieve wereld, omdat de geijkte methoden, niet gericht zijn op mensen die 'buiten de hokjes vallen', 'zich anders voelen' of 'verder denken en doen' dan het gebruikelijke. Naast dat ik de afgelopen 13 jaar honderden creatievelingen heb mogen begeleiden in hun persoonlijke reis, heb ik zelf (en nog steeds) ook een mooie reis hierin gemaakt, die elke dag weer mooier mag worden. Ik ben getrouwd en ben vader van 3 dochters.
 • Wanneer kan ik beginnen?
  Op elk moment. Dus nu. Als je je aanmeld, krijg je een bevestiging, met daarin een link naar mijn agenda. Je kunt hierin jouw 1:1 online kick-off sessie plannen, waarin we kennis maken met elkaar en jouw doelen glashelder gaan neerzetten, zodat je een vliegende start kunt maken met het programma. Na deze kick-off sessie, krijg je automatisch elke week (6 maanden lang) een nieuwe aflevering van The Creator's Journey in je mailbox, die je zelfstandig kunt bekijken.
 • Ik heb al een coach, kan ik dit programma dan wel volgen?
  Regelmatig komt het voor dat mensen bijvoorbeeld een business-coach hebben en hiernaast graag op het persoonlijk vlak juist willen groeien. Op die manier kan heel gemakkelijk dit programma, naast een ander traject lopen. Ook gebeurt het vaak, dat mensen uit een huidig traject niet het geen halen, waar ze naar opzoek zijn en de overstap maken naar dit programma.
 • Ik ben niet echt 'een creatieveling', kan ik dan wel mee doen?
  Zeker. Het is maar net wat jij onder creatieveling en creatief-zijn verstaat. Dit programma wordt gevolgd door artiesten, schrijvers, sprekers, performers, acteurs etc... die letterlijk een creatief vak uitvoeren. En ook door: coaches, therapeuten, trainers en andere dienstverleners, die op een andere manier hun creativiteit inzetten. Maar het gebeurt ook regelmatig, dat mensen zeggen: Ik wil juist meer 'de creatieve kant op' of 'mijzelf meer creativiteit en vrijheid' gunnen. Vaak zijn dit mensen die bijvoorbeeld uit een 'hele andere wereld' (vb de corporate wereld') komen en qua energie daar op leeglopen en zichzelf willen her-ontdekken. Dus ja, van harte welkom.
 • Ik heb nog een andere vraag, die niet in dit rijtje staat, wat moet ik nu doen?
  Super! Dank je wel dat je geïnteresseerd bent in The Creator's Journey. In dat geval: Plan dan even een Clarity Call met me in, dan denk ik graag met je mee. Ga even naar: https://www.loveupdate.nl/gratis-kennismaking
 • Wanneer moet je NIET mee doen aan dit programma?
  Dit programma gaat je niet veel meerwaarde geven als je: -> Per definitie al helemaal stijl achterover slaat van het feit dat we creatief aan de slag gaan en dat je je zo wat moet vasthouden van de schok dat het even anders-dan-anders kan lopen.😁 -> Je het graag alleen op jouw manier wilt doen, en niet bereid bent eens op een andere, verfrissende manier, naar jouw eigen denken, emoties en handelen te kijken. -> Je gestuurd bent door je partner, je manager of een familielid en er geen intrinsieke motivatie is, om zelfvertrouwen jouw nieuwe standaard te laten worden. -> Je in een situatie zit op het moment, waardoor het onmogelijk is om wekelijks deze journey te volgen en maandelijks 1x een coachingssessie in te plannen. NB. Ben je onder behandeling van een psychiater, psycholoog of een psychotherapeut? Plan dan even een gratis clarity call met me in, dan overleggen we even of het een handige zet is om dit programma op dit moment te volgen.
Bekend van:
npo1nieuw.png
eo-goed-620x420.png
logoblauworanje75.jpg
logo 100 p nl.png
bottom of page