Love-Update.png
Maarten Vogelaar zakelijk.JPG

BOEK HIER DE TALK
"LEER LIEFDEVOL LEVEN"

Bekend van:
npo1nieuw.png
eo-goed-620x420.png
logoblauworanje75.jpg
logo 100 p nl.png

"Those who don't believe in magic will never find it."
- Roald Dahl - 

Voor als je altijd maar klaar staat voor je klant, cliënt, patiënt of leerling en wel een oppepper kunt gebruiken. 

 Voor als je jezelf vaak wegcijfert en wilt ontdekken hoe je met meer liefde voor jezelf in het leven kunt staan. 

Hoe je door een Love Update de relatie met jezelf enorm verbetert, maar ook de relatie met je klant en zelfs die met je partner en je kinderen ervaren een enorme shift. 

Geef jezelf en je collega's een ervaring waar ze nog lang over zullen napraten. 

spreker Maarten Vogelaar.png

STEL JE EENS VOOR...

> Dat je vol energie thuis komt, na een dag lang hard werken.

> Je duidelijk durft te zeggen wat jij wilt richting je klanten en collega's, zonder arrogant of pusherig over te komen.

> Je een tool in handen hebt waarmee je dagelijks de balans in je leven kunt regisseren, waardoor het voelt alsof je van een sneltrein in een cruiseschip stapt. 

> Je WERKELIJK contact krijgt met je klanten, zodat ze je bijna op de thee vragen en je bakken vol met energie overhoudt. 

> Hoe je de held in je eigen verhaal wordt, waardoor anderen jaloers op je worden en zich afvragen welke cursus jij hebt gevolgd. 

LIEFDE? Dat is iets voor thuis en niet voor op het werk...toch?

Als ik met professionals spreek over liefde, dan wordt er al snel gegniffeld of zie ik de wenkbrauwen omhoog gaan.
Maar als ik ze vertel dat ze door een persoonlijke 'love update te doen' meer en betere klanten kunnen krijgen, betere zorg kunnen aanbieden en relaxter gaan werken...zitten ze ineens rechtop hun stoel en ze gaan zelfs staan, als ze ervaren dat de relatie met hun partner en kinderen verbetert.  

Maarten Vogelaar van Love Update

Spreker, trainer, therapeut, getrouwd en vader van 3 dochters

Maarten-Vogelaar-relatietherapeut-spreke

Maarten vogelaar (1979)
Spreker, trainer en therapeut

getrouwd en vader van 3 dochters

Hi !

Ik ben Maarten Vogelaar (1979) en ik help ondernemers en professionals die goed zijn in het helpen van anderen en daarbij zichzelf vaak vergeten, beter voor zichzelf te zorgen. 

Dat betekent dat ik veel werk met:

-> Professionals die het lastig vinden om hun eigen grenzen aan te voelen en aan te geven, maar dat wel dolgraag willen leren, omdat ze anders kneiter goeie klanten missen, werkrelaties stroef blijven lopen, onbedoelde fouten maken of zelfs uitvallen. 

-> Door-jakkeraars of probleem-ontkenners, die op hun klompen aanvoelen dat het nu echt de tijd is om het anders aan te pakken, maar dat hun ego in de weg zit en daardoor klanten en collega's wegblazen. 

-> Mensen die zich kleiner maken dan ze zijn, de held maken in hun eigen verhaal, zodat al hun creativiteit naar bovenkomt en weer enorm gaan genieten van hun werk.

-> Ondernemers die veel praten maar eigenlijk weinig zeggen, en willen ontdekken wat WERKELIJKE aandacht voor hen kan betekenen. 

-> Professionals uit de zorg, het onderwijs, de dienstverlening, kennisondernemers, coaches en therapeuten. 

-> Maar vooral met: gedreven professionals met het hart op de goede plaats, veel kennis in huis hebben, maar graag willen leren liefdevoller met zichzelf om te gaan, zodat ze vol energie hun werk kunnen uitvoeren en weer blij thuis kunnen komen. 

Tijd voor een nieuw verhaal?

onvoldoende liefde in jouw organisatie, wat heeft dat tot gevolg?

> Dat klanten, cliënten, patiënten of leerlingen worden gezien als een dossier of een nummer en het 'mens-zijn' compleet wordt vergeten. Hierdoor doen we wat we DENKEN dat goed is voor de ander, in plaats van dat we het exact WETEN.

> Werknemers onvoldoende worden gehoord en opgeslokt worden in werkgroepen, ellenlange bij-houwerij en duffe actielijsten, waardoor het protocol belangrijker wordt dan de mens achter de functie. Dit geeft stress met uitval tot gevolg. 

> Er een sfeer is van praten OVER anderen, in plaats van in het bij zijn van die persoon.

> Er geen bezieling meer zit in een organisatie, waardoor ze verzanden in zinnen als: 'dit doen we omdat we dat altijd zo doen.'  
 

WIL JE WETEN WELK ONGEBRUIKT GOUD ER IN JOUW HANDEN LIGT? VRAAG DAN EEN GESPREK MET ME AAN

deze mensen waren tevreden over het werk van maarten

GA VAN INSPIRATIE NAAR TRANSFORMAITE

Tijdens de talk 'Leer Liefdevol Leven', daag ik je uit om:

-> De held te worden in jouw nieuwe verhaal, zodat je beter voor jezelf gaat zorgen en daardoor veel meer waarde kunt leveren voor je klant. 

-> Het 'liefdevoller leven' kunt doortrekken naar thuis, waardoor naast het contact met je klant, ook het contact met je partner en je kinderen verbetert. 

-> Met een veel rustiger hoofd en lijf in je werk te staan, waardoor je zeeën van tijd overhoudt, voor die dingen die WERKELIJK belangrijk zijn. 

 
IMG_5724.jpg

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de talk?

45-60 minuten

Doe je ook online?

Zeker! Ik heb veel ervaring met online presentaties. Ondanks dat ik altijd met veel live interactie werk, is het resultaat even goed. Alles staat of valt met het bespreken van verwachtingen en een goede voorbereiding. 

Geef je ook workshops?

Ja, zeker is dat mogelijk. 

De lezing is interactief en de mensen al echt in beweging.

Maar tijdens de workshop heb ik meer de kans om persoonlijk met mensen te werken en ze een diepere transformatie te laten ervaren. 

Zo geef ik de eendaagse masterclass Liefdevol Leven. Klik HIER voor de link. 

Maar kortere sessies zijn mogelijk. Interesse? Neem contact op via contact@loveupdate.nl

Wat heb je allemaal van ons nodig om het tot een succes te laten worden?

Voorbereiding is key.

Dus graag plan ik een (online) voorbereidingsgesprek in waarin ik jullie organisatie goed leer kennen, zodat ik de talk daar volledig op kan laten aansluiten.

 

We hebben weinig tijd, kun je ook als energizer ingezet worden?

Helaas. Het onderwerp Liefdevol Leven is daarvoor een TE belangrijk onderwerp. Daar een bite van 5 minuten uithalen, zou compleet zijn doel verliezen.

Dat is het verschil tussen je een foto laten zien van het Louvre in Parijs of dat ik je het Louvre van binnenuit laat beleven door er werkelijk te zijn. Wat gun jij je gasten?

Is het wel leuk?

Spreken voor een groep gaat wat mij betreft over het hart kunnen raken van mijn publiek, op zo'n manier dat ze zin hebben om in actie te komen.

Daarvoor gebruik ik storytelling, interactie met het publiek en ja...zelfs een beetje magic.

En of dat leuk is? Ik vind van wel. 😁 Maar dat kun je beter aan mijn klanten vragen. 

Ik wil dat je onze medewerkers traint in liefdevol ondernemen/werken. Kan dat?

Ja, dat is mogelijk. Hiervoor heb ik het programma 'Love Your Life' ontwikkeld, dat zowel online individueel of offline in groepsverband gegeven kan worden. 

Maak een afspraak voor de mogelijkheden hierin.

 Wat zijn de kosten?

Voor de talk "Leer Liefdevol Leven" wordt er een investering gevraagd van 1200,= (ex. 21% BTW) inclusief online voorbespreking, voorbereiding en reiskosten binnen NL.