top of page
Love-Update.png
Maarten Vogelaar-spreker

REVIEWS

Bekend van:
npo1nieuw.png
eo-goed-620x420.png
logoblauworanje75.jpg
logo 100 p nl.png
Wat ik heel mooi vind aan jou is, dat je ontzettend oprecht nieuwsgierig, integer en geïnteresseerd bent naar anderen. Je geeft ook echt de ruimte aan anderen, waardoor ze zich in alle veiligheid kunnen openstellen. Dat vind ik heel mooi.
Je stelt hele goede scherpe vragen. Je luistert heel goed. Dat is een kwaliteit die vaak onderschat wordt. 
Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg 

 

 

“Voordat ik naar de lezing van Maarten ging dacht ik dat ik iets moest veranderen aan het feit dat ik geregeld overuren maak en dat ik daarvoor globale tips zou meekrijgen. Achteraf vond ik het verrassend dat ik juist nu heel concreet kan inzien hoe ik mijn energie beter kan verdelen.

De mensen in de zaal werden heel actief betrokken. Jij hebt het talent om mensen op een open en vertrouwde manier te laten praten met elkaar, waardoor ze zichzelf echt snel open stellen en hun vragen gaan delen met een relatief grote groep onbekenden erbij.  

Ik zou de lezing aanraden voor medewerkers uit de zorg en onderwijs. Maar ook aan professionals uit de commerciële sector. Allemaal sectoren die anders kunnen leren omgaan met hoge werkdruk en targets. 

Je hebt mij persoonlijk ook aan het denken gezet, waardoor ik daarna meteen aan de slag ben gegaan om dat wat ik geleerd heb toe te passen.”

 

Noëlle Uilenburg - manager onderzoek en ontwikkeling, NSDSK

 
 
 

"Bijzonder positief! Je kon een speld horen vallen. Bijzonder om te merken dat mensen zo opgingen in zijn verhaal. De voorbereiding was ook diepgaand en inspirerend."
- W. Kerks - regio coördinator VPTZ Gooi- en Vechtstreek
"Zijn verhaal doet zoveel meer dan een lezing en inspireert voor meer verdieping. 
Maarten raakt omdat hij alle lagen aan bod laat komen op fysiek, cognitief, emotioneel en spiritueel niveau."
- Z. van Dijk - ondernemer
"Ik vraag je weer aan, omdat je gewoon goed werk levert."
- B. Janssen - congres organisator
"De vertelvoorstelling die Maarten op ons verzoek maakte was een groot succes, treffend, krachtig en zo raak. Hij denkt mee, zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt. We zijn blij dat we hem hebben leren kennen en samen mooie evenementen kunnen organiseren."
M. Blauwendraat - organisator klantenbijeenkomsten

 
"Geen gehannes met time-consuming gedoe, maar meteen tot de kern komen. Heel goed! Wat ik zo bijzonder vond is dat Maarten zich zo kwetsbaar wist op stellen, waardoor er meteen een bijzondere sfeer ontstond. 
Deelnemer van een netwerkbijeenkomst - Platform cultuurlocaties
"Ik heb Maarten leren kennen als een vriendelijk persoon, die goede workshops en persoonlijke coaching geeft. Ik heb van beide mogen profiteren. Maarten heeft een open houding en weet precies te vertellen waar ruimte zit voor verbetering.
Q.van Amstel - zelfstandig ondernemer 
Wat een energie! Het lijkt haast Maarten zijn persoonlijke missie om mij verder te helpen. 
Dhr. van Wijngaarden - zelfstandig ondernemer 
Maarten, bij deze wil ik je enorm bedanken. Je hebt me net het laatste zetje gegeven om in het contact met mijn collega's beter voor mijzelf te zorgen. Ik vind je een open, enthousiast en heel prettig mens. 
Laura - tolk/vertaler 
Zulke herkenbare voorbeelden geef je.
En over omgaan met de klant... wauw, wat hebben we daarin een invloed op onszelf!
Je kletst lekker weg, waardoor je training super ontspannen aanvoelt. 
Corrie - ZZP'er
In het contact met klanten herkende ik eng veel parallelen met hoe ik met mijn vrouw en kinderen om ga. Ik ga je tips thuis meteen toepassen. Dank je wel Maarten.
Bert - medewerker financiële administratie

"IK NODIG JE UIT OM UIT DE COULISSE TE KOMEN EN HELEMAAL JE PODIUM TE CLAIMEN."

Doorbraak nodig?
Vraag hier een kennismakingsgesprek aan

bottom of page