"Geef je relatie in 3 dagen de love update die jullie nodig hebben."

Het relatieweekend

Ervaar in alle rust wat werkelijke aandacht voor elkaar kan betekenen

-> Slaap jij liever met je smartphone of je laptop in bed, in plaats van met je partner?

-> Voelt je relatie aan als een vinkje op je to do list?

-> Ervaar jij minder diepgang in je relatie met je partner?

-> Heb je het gevoel dat jullie niet meer het beste in elkaar omhoog halen?

-> Last van een onrustig en gejaagd gevoel?

-> Leven jullie als broer en zus langs elkaar heen?

-> Is er altijd dat ene struikelblok waar jullie tegenaan lopen?

-> Begrijpen jullie elkaar soms niet en weet je niet hoe dat komt?

-> Seks is een verplicht nummertje geworden of al weer een hele tijd geleden. 

Volg dan het 3 daagse relatieweekend van Love Update om hier effectief verandering in te brengen.

Zou je het ook zo fijn vinden als:

-> Er meer effectieve tijd samen is.

-> Je jezelf kunt zijn in je relatie.

-> Je weer een krachtig team voelt. 

-> Je alles weer kunt delen, waardoor je je gezien en gehoord voelt. 

-> Er aandacht is voor jezelf en elkaar.

-> Je elkaars 'back-up' bent, elkaar steunt als dat nodig is. 

-> Weer seks met elkaar kunt hebben, als of je elkaar voor het eerst ontmoet. 

Dompel je 3 dagen onder in de liefde en werk aan de relatie die je hebben wilt. 

De mogelijkheden:

Eenmalige investering

Love Update programma in Nederland

4995,= euro incl. BTW

Inclusief programma, verblijf, ontbijt, lunch en diner, terugkomdag en online coaching achteraf. 

3 maandelijkse termijnen

Love Update programma in Nederland

1667,= euro incl. BTW

Inclusief programma, verblijf, ontbijt, lunch en diner, terugkomdag en online coaching achteraf.  

Love Update programma in het buitenland

Prijs op aanvraag

 

Voordelen van het 3 daagse relatieweekend van Love Update

Direct tot de kern komen.

Het leren van levenslange toepasbare technieken en strategieën.

Een goede combinatie tussen hoofd, hart en handen. 

 

Intensief programma, waardoor er veel meer tijd overblijft in je agenda.

 

Effectieve tijd samen.  

Snel meer liefde, meer diepgang en plezier ervaren in je relatie.

Samen genieten van alle rust en ruimte in een prachtige omgeving. 

"You either walk inside your story and own it, or you stand outside your story and hustle for your worthiness."

- Brene Brown

Ja maar...

Ik vind het programma zo duur.

Dat kan ik me voorstellen. Het is misschien niet een bedrag dat je zo klaar hebt liggen of dat je wellicht apart had gezet voor andere zaken. Dat je dit even niet zo maar beslist, begrijp ik heel goed. 

Maar bekijk het eens van een ander kant. Hoeveel geef jij normaal gesproken uit aan een vakantie? Tel het eens allemaal bij elkaar op. De vliegtickets, het verblijf, de etentjes, de uitjes. Al snel ben je een paar duizend euro kwijt. En vaak boeken we dat gemakkelijker dan we denken. Waarom? Omdat we vinden dat we het verdienen. Dat we het waard zijn om na ons harde werken te genieten van de welverdiende ontspanning. 

Kijk ook eens zo naar je relatie. Is het je waard om daarin te investeren? Gun jezelf die stevige basis, die relaxte relatie waarin het meer automatisch en als vanzelf lijkt te gaan. 

Wat gebeurt er na het programma? Dan vervallen we toch weer in ons oude patroon?

Dit is een terechte vraag en ook een veelgestelde vraag. In het verleden heb ik veel klanten andere programma's zien volgen, waarna zij goede resultaten boekten, maar al snel weer terugvielen in hun oude ritmes en gewoonten. Logisch ook, verandering is geen trucje of een set aan strategieën die je leert om ze daarna meteen te beheersen.

Veranderen naar het perspectief dat je wilt, heeft tijd, aandacht, liefde en geduld nodig. Vallen en weer opstaan. En juist DAT leer ik je tijdens het Love Update programma. Ik leer je hoe je samen sterk kunt gaan staan, weer een team kunt vormen, voor als het even weer mis gaat of jullie voor een weer in je oude patronen schieten. 

Om dit te kunnen monitoren, bied ik jullie ook na 1 of 2 maanden na het programma een 'terugkom' dag aan waarin we nog eens alles nalopen om te zien of jullie nog steeds op het goede spoor lopen. En zelfs daarna is er de mogelijkheid om tot een jaar na het programma een aantal maal telefonisch of mailcontact te hebben om de laatste puntjes te finetunen.  

Ik weet niet of ik mijn partner wel zover krijg.

Dat is natuurlijk een cruciaal punt. Als je partner niet wilt, wordt het moeilijk om samen dit unieke programma te volgen. 

Maar voordat je meteen de handdoek in de ring wilt goeien. Weet dan dat vaak een 'nee' niet een volledige nee is, maar een twijfel. Je partner is misschien nog niet helemaal overtuigd van de waarde ervan of ziet nog niet geheel de potentiële resultaten voor ogen. Laat hem of haar dan deze pagina lezen en vraag dan naar herkenning en vraag eens door hoe zijn of haar droomscenario eruit ziet. Grote kans dat jullie overeenkomsten hierin zullen vinden. Ook is het mogelijk om mij te contacten om al je vragen, zorgen of onzekerheden te beantwoorden.     

Kunnen we niet beter gewoon 1x in de twee weken bij jou langs komen?

Dat is een goede keuze en daar is ook helemaal niets mis mee. Veel therapeuten werken op die manier en boeken daar goede resultaten mee. Ik zelf heb als 'conventionele' relatietherapeut deze strategie ook de afgelopen 6 jaar altijd met veel plezier en liefde aangeboden. Echter, merkte ik dat ik de behoefte had om meer 'door te pakken'. Stellen bleven, zeker in het begin van de gesprekken, vaak langer hangen in hun oude patronen en kwamen minder snel over die drempel heen omdat simpel weg er te weinig tijd was en de frequentie te laag was. Ook werden ze vaak overspoeld door de drukte van alle dag, waardoor ze niet konden oefenen met hetgeen ze geleerd hadden. En persoonlijk vond ik het ook heel onbevredigend om na een uur te zeggen 'de tijd is helaas op' terwijl we net lekker op dreef waren. 

Het programma is er juist op gericht om na elk gesprek, meteen toe te passen wat je geleerd hebt om in de volgende bijeenkomst meteen te kunnen bijsturen. Door de combinatie van diepgaande interventies en een praktische vorm van training word je als het ware klaargestoomd voor de praktijk.  

Ben jij wel goed? Boek je wel genoeg resultaat? Ik ken je niet.

 

Klopt. Je kent me nog niet en op mijn mooie bruine ogen (tenminste, dat zegt mijn vrouw :-) mij vertrouwen en deze stap zetten, zou wellicht ondoordacht zijn. Daarom kun je op deze site veel informatie krijgen over mijn programma en is het natuurlijk mogelijk om een kennismakingsgesprek te boeken.

Een belangrijke pijler voor succes is 'de klik'. Je moet je vertrouwd voelen om te zeggen, te denken en te voelen wat jij vindt. In zo'n kennismakingsgesprek kun je zien hoe ik met veel respect, geduld en inlevingsvermogen met jullie verhaal om ga en stappen met jullie durf te nemen, waar misschien wel moed en durf voor nodig zijn. 

De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier mensen mogen bijstaan, die met leden ogen aan moesten zien hoe hun relatie aan het afbrokkelen was en hen geholpen om weer zich durven open te stellen voor de ander en de liefde weer in al haar mogelijkheden toe te laten.

Werken met mensen die gemotiveerd zijn om nieuwe stappen te durven zetten in hun relatie, ook al is het nieuw en spannend, hen daarbij de nodige back-up te geven, vind ik machtig mooi en geeft mij persoonlijk ook veel voldoening. 

Waar gaat het eigenlijk plaats vinden?

Een krachtig middel van dit programma is, dat jullie er drie volledige dagen helemaal uit zijn. Jullie hoeven even geen werknemer, werkgever, ondernemer, vader of moeder te zijn. Jullie kunnen je 100% richten op je eigen en elkaars persoonlijke ontwikkeling. Een van de voorwaarden hiervoor zijn tijd, rust en ruimte.

Hoe jullie het beste ontspannen, het makkelijkst nieuwe dingen leren, is voor iedereen anders. Voor de een is dat in een hotel in een mooi bosrijke omgeving ergens in het noorden van Nederland. De ander wil graag ook een andere cultuur om zich heen proeven en gaat voor het programma liever naar een gite in Zuid-Frankrijk. Weer iemand anders wil het liever symbolischer aanpakken en wil voor dit programma samen terug naar de plek waar jullie huwelijksreis plaatsvond. Iedereen verschilt daarin. En daarin laat ik jullie volledig vrij.

Voor de mensen die liever meteen willen weten waar ze aan toe zijn, bied ik een geheel inclusief pakket aan. Het programma vindt dan plaats in een mooi hotel in Drenthe, dat gelegen is in een rustige omgeving. 

Wil je toch liever in een andere omgeving in Nederland of in het buitenland het programma volgen, dan kunnen we jullie wensen tot in detail bespreken en zal ik op basis van jullie wensen een voorstel geven. 

Het Love Update relatieweekend:

-> Direct tot de kern komen.

-> Samen er helemaal uit en effectieve tijd samen.

-> Compact programma, waardoor jullie sneller resultaten boeken.

 

-> Snel meer liefde, diepgang en plezier ervaren in je relatie

Eenmalige investering

Love Update programma in Nederland

4995,= euro incl. BTW

Inclusief programma, verblijf, ontbijt, lunch en diner, terugkomdag en online coaching achteraf.  

3 maandelijkse termijnen

Love Update programma in Nederland

1667,=, euro incl. BTW

Inclusief programma, verblijf, ontbijt, lunch en diner, terugkomdag en online coaching achteraf.  

Love Update programma in het buitenland

Prijs op aanvraag

 

Wat gebeurt er als ik me aanmeld voor een gratis kennismakingsgesprek?

 - Hierna wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen voor het plannen van een kennismakingsgesprek. 

- Als jullie tevreden zijn over het kennismakingsgesprek, volgt er een gesprek waarin we alle details bespreken. Als jullie akkoord zijn gegaan met het voorstel, stuur ik jullie een betaallink, waarna er een intake plaats vindt en ik jullie volledig online begeleid richting het daadwerkelijke relatieweekend.  

 

- Nadat jullie akkoord zijn gegaan met het voorstel en jullie hebben betaald, hebben jullie daarna nog de garantie dat jullie zonder opgave van reden je kunt afmelden voor het programma en jullie krijgen dan kosteloos het bedrag dat jullie betaald hadden volledig teruggestort. Dit kan uiterlijk 14 dagen nadat jullie hebben betaald.  

- In de periode tot en met het relatieweekend (dat trouwens ook op door de weekse dagen kan plaatsvinden) krijgen jullie praktische mails toegestuurd die er voor zorgen dat jullie je optimaal kunnen voorbereiden op het programma. 

- Tijdens het programma van 3 dagen werken we intensief, volledig op maat op basis van jullie verhaal. 

- Al de overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en drankjes zijn inbegrepen. 

- Na 1 a 2 maanden vindt er een terugkomdag plaats op een locatie die we samen bepalen. 

- Jullie krijgen hierna maximaal 3 coachingsgesprekken online aangeboden, voor als jullie dat wensen. 

Ik ben wel geïnteresseerd, maar ik heb toch nog enkele vragen.

Natuurlijk. Neem dan contact op via: info@naarmaarten.nl

Ik beantwoord graag al je vragen. 

Bekend van:

Over Love Update

Love update van theatermaker, spreker en relatietherapeut Maarten Vogelaar is sinds 2013 de plek om te leren over de liefde en relaties. De afgelopen jaren houdt hij zich bezig met de vraag: "Ik heb een leuke relatie, maar hoe houd ik 'm goed?" Hij leert stellen hoe ze een leven lang gelukkig samen kunnen zijn. 

Dit doet hij via zijn podcasts, lezingen, online trainingen en een theatervoorstelling. 

Contactinformatie

Love Update

Compagnie 20

8333 DK Steenwijk

www.loveupdate.nl

kvk-nummer: 32145997

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram