Het Zelfvertrouwen Programma Om Je Weer Goed Genoeg Te Voelen.

Love Your Life Logo achtergrond weg.png

Klaar voor een ervaring die je niet snel zult vergeten?

Love Your Life Logo achtergrond weg.png

Beste ervaring met koptelefoon op.🎧

Herken je dit?

-> Je dat moeilijke gesprek met die klant zo’n 100x in je hoofd hebt voorbereid. En als je dan uiteindelijk met die bewuste klant het gesprek bent aangegaan, je daarna alleen nog maar kunt zien wat je niet goed hebt gedaan.

-> Je van te voren jezelf al he-le-maal gek aan het maken bent voor dat familiefeest,  en er echt letterlijk duizenden gedachtes door je hoofd heen gaan:

“Wat als zij weer zo betuttelend doet, zoals de vorige keer?”, “Wat zal ik deze keer aan doen, waarop ze nu eens geen commentaar hebben?” en “Ik ga gewoon in een hoekje van de kamer zitten met een glas wijn in mijn hand, want op die manier wordt er niet naar mijn werk gevraagd. Oh, nee! Wat als ze toch naar mijn werk vragen? Wat moet ik nu in hemelsnaam weer zeggen?”…om daarna in eens weer te denken aan het kinderfeestje van morgen: “Heb ik wel aan alles gedacht? Wordt het echt wel gezellig zo?”

 

-> Enkele dagen voordat je die presentatie moet geven, voel je je misselijk, denk je aan allerlei dingen die mis kunnen gaan en oefen je je verhaal zo wat helemaal stuk. En als je denkt dat alles zo wel ‘ok’ is, type je toch nog even die ene quote die men zo hip vindt op de beginpagina van je powerpoint, …want die tetter in je hoofd zegt namelijk: "...dat je anders niet intelligent genoeg overkomt."  

 

-> Je partner vraagt aan je of jullie dit weekend gezellig wat samen zullen doen. 

Je bent moe en toch hoor je je "ja hoor, gezellig!" zeggen.

Als ja hebt gezegd, denk je: “Wat ben ik toch een zwakkeling, dat ik niet eens nee kan zeggen tegen mijn eigen partner. Hoe dom ben je dan? Om je daarna weer zo schuldig te voelen, want tijd voor elkaar is ook belangrijk toch?" 

 

-> Je je hebt voorgenomen om na het eten gezellig te genieten van een spelletje met een van je kinderen. Maar als jullie aan tafel zitten, raast die to-do-list maar steeds door je hoofd vol met nieuwe ideeën voor je bedrijf, klanten die je nog moet benaderen en andere 'losse eindjes'... Als jouw kind je aantikt en zegt: "Ma-ham...jij bent aan de beurt hoor.", schrik je en denk je direct: "Ik ben een slechte moeder. Ik doe het nooit goed."

Hoe zou het zijn als...

-> Je niet meer zo op je tenen hoeft te lopen. Dat je gewoon alles kunt zeggen op de manier zoals jij dat wilt en niet meer bang hoeft te zijn voor kritiek of dat je anderen teleurstelt.

 

-> Je die tetter, die de hele dag maar door je hoofd heen spookt en waar je helemaal door in beslag genomen wordt, z’n snavel kan laten houden. Dat je niet langer dat volle hoofd, die druk op je borst of die kramp in je maag voelt, maar dat je gewoon jezelf kunt zijn.

-> Je helemaal niet meer bezig hoeft te zijn met de vraag: “Wat als ze denken dat…” of “Stel nou dat ze zeggen dat…”, maar dat je niet meer aan jezelf twijfelt en daardoor je totaal niets meer aantrekt van wat anderen van je vinden. 

-> Dat je stopt met alles maar 100x van alle kanten te bekijken, en dat je gewoon kunt genieten van je bedrijf, jezelf, je partner en je gezin, zonder achteraf te denken: "Heb ik het wel goed gedaan zo?"

-> Je je niet meer voor jezelf hoeft te schamen, maar je jezelf goed genoeg vindt, waardoor je bedrijf die klanten aantrekt die echt bij jou horen, je gaat staan voor je waarde en thuis veel dieper contact krijgt met je partner en met je kinderen.

love your life afbeelding 3.png

Dit is mogelijk als je mee doet aan
het Love Your Life Programma

Dit is wat je krijgt:

-> Toegang tot het half jaar programma Love Your Life, die je wekelijks stap voor stap mee neemt op weg naar meer zelfvertrouwen, rust en vrijheid.

 

->  Een uitgebreide online 1-op-1 kick-off voor een vliegende start.

 

-> 6 persoonlijke 1-op-1 online coachingssessies voor diepgaande resultaten.

 

-> Super praktische korte uitleg video’s, podcasts en inspirerende opdrachten, die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

maarten-vogelaar-relatietherapeut-en-spr

"Je hoeft het niet alleen te doen.
Ik ben er voor jou, zodat je er eens niet voor de ander hoeft te zijn."

Maarten 

Het resultaat

Op het moment dat je gaat samenwerken met mij, dan is het resultaat:

 

-> Je het gevoel hebt 'dat je het aankunt' en stopt met onzeker zijn over jezelf, waardoor je met gemak in 1x een keuze voor jezelf kunt maken zonder daar dagenlang over te twijfelen. En dat je gewoon tevreden kan zijn over jezelf en bijvoorbeeld denkt: "Nou, dat gesprek met die collega viel reuze mee en heb ik goed aangepakt." 

 

-> Je die tetter in je hoofd, die steeds zegt dat je niet goed genoeg bent, kunt stoppen en gewoon in alle rust kunt zeggen wat jij graag wilt. 

Dat als er ongemakkelijke situaties zijn zoals mensen die iets van je vinden of kritiek op je hebben, je daar heel krachtig en zonder arrogant te zijn op kunt reageren.

Je achteraf je jezelf een schouderklopje geeft en zegt: "Dat heb ik toch maar even mooi gedaan!"

 

-> Je je goed genoeg voelt en je helemaal jezelf kunt zijn. Dat je niet meer hoeft te worstelen met de gedachten of anderen je wel zullen accepteren om wie je bent.

Je stopt met schamen voor jezelf en je jezelf laat zien wie je werkelijk bent.

Of je nu een rommelige kamer hebt of niet, je niet 'de juiste opleiding' hebt gedaan, je haar vandaag niet helemaal goed zit, het even niet weet of een afspraak vergeten bent: Dat je in alle vrijheid zegt: "Ik ben wie ik ben en daar ben ik trots op."

-> Je niet meer jezelf zo afkraakt, maar met respect omgaat met jezelf.

Hierdoor zet je ook nog eens de deur open voor een dieper contact met jezelf en warmere relaties met anderen. Je je zekerder voelt en makkelijker vertrouwen hebt in anderen.

-> Je de volledige tijd en aandacht hebt, zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van een momentje voor jezelf of bijvoorbeeld van een leuk spelletje doen met je kind en je weer de rust in je lijf voelt om die lieve leuke pretoogjes te zien. ❤️😁

-> Je niet meer hoeft te pleasen, de lat toren hoog te leggen, in een kramp hoeft te leven, mooi weer hoeft te spelen of te voldoen aan allerlei eisen en verwachtingen van anderen, maar dat je vol zelfvertrouwen nu eens ein-de-lijk gaat doen waar jij (nu nog stiekem😉) van droomt.

Investering

Ik bied dit zeer complete traject, inclusief de persoonlijke 1-op-1 coachingssesies, aan voor 1200,= euro (ex. BTW) of in 6 termijnen van 250,= euro (ex. BTW)

Reviews

“Ik wilde dichterbij mezelf komen, mezelf beter leren kennen en ook zekerder van mezelf worden.

Ik dacht altijd lang na over de dingen en durfde dan ook geen keuze te maken, omdat ik altijd aan het twijfelen was.

Ik was op zoek naar de volgende stap in mijn leven, want ik voelde dat er meer was. 

Het had even geduurd voordat ik met het programma was gestart, want ik was eerst nog druk met een verhuizing.

Maar toen ik de stap zette om ermee te beginnen had ik er enorm veel zin in en had ik zo iets van: Dit ga ik gewoon doen!

Voorheen duwde ik mijn emoties weg, nu heb ik geleerd dat ik ze toe mag laten en weet ik hoe ik er mee om moet gaan, waardoor ik zekerder ben geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen. Ik ben wie ik ben en dat is ok.

Als je op een punt staat in je leven en je mist iets, en je wilt die volgende stap zetten, dan zou ik dit programma iedereen aanraden."

 

Marloes Peters

 

Ik wilde mijn zelfvertrouwen en plezier weer terugvinden.

Het was er te weinig en dat zat me echt in de weg.

Dit was precies wat ik zocht, omdat ik dit volledig in mijn eigen tempo kon doen.

Omdat het steeds zo 1-op-1 werd toegespitst werd op waar ik mee zat, haalde ik hier veel meer uit dan als ik dit in een groep had gevolgd.

Mijn zelfvertrouwen is echt 380 graden gedraaid. Ik kon gemakkelijk met de inzichten op mijn eigen manier en in mijn eigen tijd aan de slag, waardoor ik steeds meer groeide. Het leukste vond ik, dat ik vanaf het begin al succeservaringen op kon doen. Ook het leren van mijn hoofd naar mijn gevoel gaan vond ik erg waardevol.

Ik zou dit traject zeker aanraden, omdat het een veilige plek is waar je mag leren en het echt wordt toegespitst op jouw situatie en je in alle rust kunt oefenen met wat goed voor je is.

 

Maaike Korpershoek

 

Wat ik heel mooi vind aan jou is, dat je ontzettend oprecht nieuwsgierig, integer en geïnteresseerd bent naar anderen. Je geeft ook echt de ruimte aan anderen, waardoor ze zich in alle veiligheid kunnen openstellen. Dat vind ik heel mooi.
Je stelt hele goede scherpe vragen. Je luistert heel goed. Dat is een kwaliteit die vaak onderschat wordt. 
Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Per week ontvang je een korte uitleg met een inspirerende opdracht. Hier ben je gemiddeld 1 a 2 uur per week mee bezig. Omdat je de opdrachten gemakkelijk in je dagelijks leven kunt toepassen, voelt het vaak niet aan als ‘huiswerk’, maar als experimenteren met nieuwe mogelijkheden.

Ik zit thuis met een burn-out, kan ik ook mee doen?

Dat is een goede vraag en ook een vraag die ik regelmatig krijg.

Het ligt er een beetje aan in welke fase je van je herstel zit.

Dit programma gaat je veel energie opleveren, maar kost je ook energie.

Simpel gezegd: omdat je bijvoorbeeld uitleg filmpjes ervoor moet kijken en opdrachten in de praktijk moet kunnen uitvoeren, ben jij degene die het beste kan bepalen of je hier op dit moment voldoende energie voor hebt. Regelmatig gebeurt het dat mensen in een later stadium instromen of bijvoorbeeld tijdens het reïntegreer-traject.

Ik loop al bij een psycholoog voor mijn zelfvertrouwen. Is het dan wel handig om dit programma te volgen?

Wat goed om te horen dat je hulp hebt gezocht en fijn dat je er mee aan de slag bent gegaan.

Regelmatig gebeurt het dat dit programma naast reguliere hulp wordt gevolgd. Het voordeel van dit programma is dat het je helpt om elke dag een klein stukje toe te passen in je dagelijks leven. Hierdoor ervaar je snel resultaat en een gevoel van succes.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je eventueel wat dingen dubbel doet of herkent vanuit andere gesprekken. Maar uit ervaring weet ik dat meerdere keren iets horen, van verschillende mensen, juist heel goed kan zijn om dingen echt te begrijpen.

Twijfel je toch nog? Plan even een gratis sessie in, dan kan ik kijken of dit programma voor jou geschikt is.

Kan ik hiervoor ook het STAP-budget gebruiken?

Helaas is het niet mogelijk om het STAP-budget hiervoor te gebruiken.

Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik je bereiken?

Wat goed! Blijf inderdaad niet zitten met onbeantwoorde vragen. Vaak is er al vrij snel een passend antwoord te vinden voor jouw zorg of vraag namelijk.

Je kunt dan een gratis sessie met mij inplannen, waarin ik een half uur de tijd neem om samen met je te kijken of dit programma voor jou geschikt is.

Wanneer moet ik dit programma niet volgen?

Dit programma is niet verstandig om te volgen als je niet gemotiveerd bent om naar je eigen handelen te kijken. Ook als je bent gestuurd door iemand of als je niet over je eigen gevoelens wilt praten is het af te raden. Dit is eveneens niet een traject voor mensen die afhankelijk zijn van middelen, zoals drank of drugs of seksverslaafd zijn. Hiervoor is een bredere en multi-disciplinaire kijk voor nodig.

Verder vraagt dit programma van je dat je de tijd en de ruimte hebt om te kunnen experimenteren in jouw dagelijks leven. Zit je midden in een verhuizing? Net een week geleden bevallen van je kindje? Reserveer dan je plek en kom later terug.

Het lijkt me heel interessant, maar ik moet er nog even over nadenken.

Logisch, ik kan me voorstellen dat het een flinke stap kan zijn om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen.

En koudwatervrees hoort daar altijd bij. Dat is logisch.

Alleen, voel even met me mee: Zou het kunnen zijn, dat dit het moment is waar je al vaker voor hebt gestaan? Dat je een keuzes wilde maken voor jezelf, het van alle kanten hebt bekeken en door de vele mitsen en maar-en door de bomen het bos niet meer zag? Mijn advies zou zijn: Volg je hart. Wat zegt die? Diep van binnen weet je vaak wel of dit het is of niet. Misschien is dit wel het moment voor jou, waarin je sinds lange tijd je hart leert volgen. En weet…je hoeft het niet alleen te doen he. Samen doen we het. Stap voor stap. Ik begeleid al 12+ jaar mensen die graag met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan. En iedereen twijfelt bij het begin. Dat is volkomen normaal.

Kan ik dit programma ook via mijn werk volgen?

Jazeker kan dat. Veel mensen die dit programma volgen doen dat. Als je dit bespreekt met jouw werkgever en de contactgegevens doorgeeft, dan wordt dit verder geregeld.

Deze pagina kun je doorgeven aan je werkgever.

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker is dat mogelijk. Je kunt in een keer het bedrag voldoen, maar ook in 3 of in 6 termijnen.

Op die manier is het wellicht gemakkelijker om dit programma te volgen.

Bij deelbetalingen wordt er altijd gewerkt met automatische incasso’s.

Zowel bij betaling in eens en bij deelbetalingen, krijg je automatisch een factuur in je mailbox.

Wil je dit zakelijk volgen? Vergeet dan niet om je bedrijfsnaam toe te voegen. Dit kan later namelijk niet meer veranderd worden.

Het wordt tijd dat je gaat staan voor jouw waarde!