Hoe krijg ik een leuke partner?

Bijgewerkt op: 28 mei 2020

Dat vroeg een goede vriendin van mij laatst.

"En dat vraag je aan mij?", vroeg ik lachend.

"Ja,...", aarzelde ze. "Jij geeft toch trainingen in hoe je je relatie goed houdt?"

Ik beaamde dat en voor we het wisten zaten we in een heel leuk maar ook diepgaand gesprek met elkaar: Over haar vorige relaties, over haar verlangens en over haar verwachtingen. Het kan knap lastig zijn, als je een leuk type bent, huis hebt, een leuke baan. Je hebt het gevoel dat alles klopt, alleen die leuke partner naast je op de bank niet.


Vaak ben je je eigen vijand als het om liefde en relaties gaat.

Wil je een relatie? Dan zijn er twee dingen waar je rekening mee moet houden:

1) Zekerheid

en

2) Avontuur


Er zijn mensen, die een partner willen, die gaan all-in voor ZEKERHEID. Ze timmeren alles dicht voor zichzelf en hebben daardoor een wensenlijstje van hier tot Parijs.

Hier moet hij of zij aan voldoen, en ook nog aan dit en aan dat...en zo persen ze al de liefde en de spontaniteit uit een relatie.


Zo krijg je een leuke partner


Dus wil je een leuke partner naast je op de bank? Dan zal je eerst naar jezelf moeten kijken, naar jouw eigen "zekerheid". Heb je niet een muur voor jezelf opgeworpen? Ben je niet gaan geloven in opmerkingen als: "Ik heb niemand nodig hoor, ik kan het zelf wel." Vaak zit hier een angst onder. Waar ben je bang voor? Als je de teugels meer zou laten hangen, wat zou er dan gebeuren?


Ook zijn er mensen die kiezen alleen maar voor "the fun". Zo was er een kandidaat in het tv-programma Boer zoekt vrouw. En deze dame was de hele tijd aan het flirten. Elke grap, echt elke opmerking ging over seks, over spanning en avontuur. Hartstikke leuk natuurlijk! Alleen...Ze straalde daar totaal iets anders mee uit. Ze zegt letterlijk: "Neem mij maar. Ik ben jouw speeltje voor vandaag." Terwijl...ze eigenlijk niet zo goed wist wat ze zocht in een man. Ze wilde alleen maar spelen. Hartstikke leuk. Maar dat is vaak leuk voor de korte termijn.


Van een mooi bord kun je niet eten, zei mijn oma altijd.

Voor de lange termijn wilde, ook mijn goed vriendin, een leuke vent op de bank. En daarvoor moet je investeren. Ook in de ZEKERHEID. Weet wat jij belangrijk vindt in een relatie. Weet waar jij voor staat. Wil je daar hulp bij? Volg dan mijn gratis training, zodat je achter jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing kunt komen. Veel plezier!


Download hieronder de gratis training, door op het plaatje te klikken:


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven