top of page
Schrijf een samenvatting

Workshop

Ontspannen

plannen

Krijg meer overzicht en ruimte in je hoofd, zodat je gaat stoppen met uitstellen en eindelijk gaat doen waar je zo naar verlangt.

"Dank je wel Maarten voor deze inspirerende sessies.

De rust die het me geeft, geeft me vleugels.

Marjolijn

ga weg van dat ploeteren en geef jezelf de duidelijkheid waar je zo naar zoekt.

Als je merkt dat je zo'n vol hoofd hebt met allerlei to-do's, heb je vaak het gevoel dat je wordt geleefd. Ondanks dat maak je niet een duidelijke keuze en worstel je door. Veel kun je natuurlijk ook zelf, maar je blijft uiteindelijk steeds op dat punt komen waarbij je moet toegeven dat het fijn is om even een back-up te hebben, een sparrings-partner.
Wist je dat door te werken aan een strakke planning, er direct allerlei processen in je lichaam worden 'aangezet', waardoor je stap voor stap in de ontspannings-modus wordt gebracht, zodat je meer rust in je hoofd en lijf gaat ervaren? Belangrijke keuze dus, om (misschien wel sinds lange tijd) eens de stap te zetten om goed voor jezelf te gaan zorgen.
De tijd om rust en helderheid te krijgen is nu.

Al 12+ jaar leer ik pleasers, hoge-latleggers, uitstellers, inslikkers en mooiweerspelers weer van zichzelf te houden, zodat ze vol energie en zelfvertrouwen in het leven staan.
Ik weet hoe je focus aan kunt brengen in een ogenschijnlijk ingewikkeld verhaal. En dat is precies wat we in deze sessies gaan doen.

Wil jij ook stoppen met ploeteren en jezelf de rust en duidelijkheid geven waar je zo naar op zoek bent?

Geef je dan nu op voor de 1-op-1 workshop Ontspannen Plannen.

Deze 3 persoonlijke coachingssessies gaan veel verder dan wat algemene tips. Wat we wel gaan doen is volledig in jouw verhaal duiken met je agenda op schoot en brengen we rust, focus en aandacht terug in je planning. Hierdoor kun je elke keer vertrouwen op een stevige basis, ook als er 'even iets tussendoor komt' wat je niet had verwacht. 

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Ben jij hier ook helemaal klaar mee?

De dingen gaan niet zoals je het zou willen en dat frustreert je.
Je hoofd zit vol met alles wat nog moet.
En over die negatieve gedachtes die je hebt over jezelf, weet je wel dat ze niet realistisch zijn...maar je hebt ze wel!
Je wilt zo veel, maar je komt er niet aan toe en daarover voel je je dan weer schuldig.
Je houdt zoveel ballen in de lucht, waardoor je een korter lontje krijgt. En dit is wel het laatste wat je wilt, zeker tegen je partner of je kinderen.
Er zijn wel honderden dingen die je kunt opnoemen, die je anders wilt...alleen...het lukt maar niet. Je mist focus. 
En als je dan duidelijkheid hebt, merk je dat je het in de praktijk toch niet doet. En zo lijk je steeds achter de feiten aan te lopen. 

 

Inhoud van de online workshop ontspannen plannen

persoonlijk spreker_edited.jpg

Deze online workshop Ontspannen Plannen is bedoeld voor mensen die klaar zijn met zoeken en bereid zijn om te leren hoe ze in de actiestand kunnen komen.

Deze sessies dwingen je om niet rond te dolen in allerlei bijzaken, maar stil te staan bij wat nu werkelijk belangrijk is.
Hierdoor krijg je structuur in je denken, rust in je lichaam en zin om aan de slag te gaan.

Belangrijk om te weten: Deze sessies zijn niet bedoeld als therapie-sessies, als klaagzang-bijeenkomst of als ego-vleierij.
Dit is een workshop met pit, die je een duidelijke spiegel voorhoudt, om tot actie te komen en die dingen te gaan doen die WEL werken.

wil jij dit ook?

Een duidelijke planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Rust in je hoofd, waardoor je zin krijgt en de energie hebt om nu eens die dingen op te pakken zoals sport, een hobby, of tijd voor jezelf of dat romantisch uitje met je partner. 

Ontdekken hoe het is om op een duidelijke manier nee te kunnen zeggen tegen zaken die je niet meer dienen, waardoor je een krachtige ja aan jezelf weet te geven. (zelfs als je dat nu nog spannend vindt en bang bent om anderen teleur te stellen of te kwetsen.)

Resultaat van de workshop ontspannen plannen

Aan het einde van deze 3 persoonlijke coachingssessies heb jij een planning staan, die realistisch is, die voldoende ruimte heeft voor tijd voor jezelf en je overzicht geeft in de taken die je moet doen.

Weet je hoe je vanuit deze planning, niet meer gaat uitstellen, maar juist in actie komt. 

Rust en ruimte in je hoofd, waardoor je weet wat je wilt en die dingen gaat oppakken die je ECHT LEUK vindt.

Heb je een sjabloon in handen, die je keer op keer (ook op de langere termijn) kunt gebruiken om meer ontspanning te brengen in je planning.

Ik was altijd bezig om voor anderen te zorgen. Ik zei altijd: "Als het goed gaat met anderen, dan gaat het ook goed met mij." Maar nu maak ik tijd voor mezelf vrij. Dat vond dat heel moeilijk, maar nu lukt het me steeds beter."

Marijke (31 jr)

Investering: 297,= (ex. BTW)

Als je je aanmeld voor deze online workshop Ontspannen Plannen, word je automatisch in het proces naar mijn online agenda toegebracht. In deze agenda kun je zelf jouw tijd en datum inplannen voor de eerste sessie. Je krijgt daarna een bevestiging in je mail met de link, die je voor deze workshop kunt gebruiken. De andere twee sessies plannen we samen in.

Elke kleine stap geeft grote resultaten.

bottom of page