"Liefde en relaties"

Over Love Update

Stuur dan een mail met je gegevens naar:

info@naarmaarten.nl

Wil je persoonlijk contact met Maarten?

"Elke dag mogen werken met stellen die de liefde weer op nummer 1 willen zetten, vind ik fantastisch!"  

In elke relatie komt wel eens gedoe voor. Je begrijpt elkaar even niet, je voelt je wat minder verbonden met elkaar of er gebeuren dingen die voor behoorlijk wat stress kunnen zorgen.

Door al de drukte heen, kun je je dan wel eens afvragen hoe je "de ballen" allemaal in de lucht kunt blijven houden? 

Ik vind het daarom elke keer weer een eer om tijdens relatieweekenden stellen te mogen ontmoeten die de stap hebben gezet om te willen werken aan meer rust, verbondenheid en plezier in hun relatie. 

Daarnaast vind ik het machtig mooi om op zakelijke  bijeenkomsten te spreken over het belangrijkste thema dat er is: de liefde. Met heel veel plezier schrijf en presenteer ik interactieve lezingen, die raken en zorgen voor meer effectiviteit en persoonlijke groei.

 

Naast mijn werk als ondernemer, spreker en relatietherapeut ben ik 16 jaar getrouwd en ben ik een trotse vader van 3 mooie dochters in de leeftijd van 3, 9 en 14 jaar. 

 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater of sta ik op het hockeyveld.   

Mensen die therapie, coaching of training bij mij hebben gevolgd, omschrijven mij als: warm, geduldig, iemand met hart voor de zaak, creatief en als een persoon die humor gebruikt om te relativeren.

Elke keer weer probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de mensen waarmee ik in gesprek mee mag gaan.   

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
Bekend van:

Over Love Update

Love update van spreker en relatietherapeut Maarten Vogelaar is sinds 2013 de plek om te leren over de liefde en relaties. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen van ondernemers en hun partner, die graag van hun ingedutte relatie weer een gezonde relatie willen maken.  

Hij spreekt op congressen, symposia en andere zakelijke bijeenkomsten over hoe je als ondernemer weer de liefde terug kunt vinden met je partner.

Speciaal voor de ondernemer organiseert hij relatieweekenden, om stellen in drie dagen tijd meer rust, liefde en verbinding te laten vinden met elkaar. Het voordeel van dit weekend is, dat er in een korte tijd grote stappen gezet kunnen worden. In 2020 verschijnt zijn boek 'Love Update'. Regelmatig wordt Maarten geconsulteerd voor allerlei media-uitingen voor als het gaat om het onderwerp liefde en relaties. 

Contactinformatie

Love Update

Compagnie 20

8333 DK Steenwijk

www.loveupdate.nl

kvk-nummer: 32145997

© 2014-2019 LOVE UPDATE is een merknaam van Naar Maarten - training en coaching