Love Update

MAARTEN VOGELAAR - 

SPREKER EN

RELATIETHERAPEUT

"AAN MENSEN VERTELLEN HOE JE

ELKE DAG DE LIEFDE EN JE RELATIE OP NUMMER 1 KUNT ZETTEN VIND IK FANTASTISCH"

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

In elke relatie komt wel eens gedoe voor. Je begrijpt elkaar even niet, je voelt je wat minder verbonden met elkaar of er gebeuren dingen die voor behoorlijk wat stress kunnen zorgen.

Door al de drukte heen, kun je je dan wel eens afvragen hoe je "de ballen" allemaal in de lucht kunt blijven houden? 

Daarom vind ik het machtig mooi om stellen te laten ontdekken hoe ze dagelijks hun relatie een Love Update kunnen geven. Geen gezoek meer, maar meteen duidelijkheid en praktisch toepasbaar. Dat vind ik heel belangrijk in al de trainingen die ik geef, mijn theatervoorstelling, de podcast die ik maak, maar ook op het relatieweekend dat ik aanbied aan stellen. 

Daarnaast geeft het mij veel voldoening om de liefde en relaties steeds meer op de kaart te zetten met mijn lezingen tijdens zakelijke bijeenkomsten. Met heel veel plezier spreek ik voor groepen en vertel ik over onderwerpen als: persoonlijke groei en effectiviteit, werk-privebalans, kwetsbaarheid en relaties.

 

Mensen die therapie, coaching of training bij mij hebben gevolgd, omschrijven mij als: warm, geduldig, iemand met hart voor de zaak, creatief en als een persoon die humor gebruikt om te relativeren.

Elke keer weer probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de mensen waarmee ik in gesprek mee mag gaan.   

Naast mijn werk als theatermaker, spreker en relatietherapeut ben ik 16 jaar getrouwd en ben ik een trotse vader van 3 mooie dochters in de leeftijd van 3, 9 en 14 jaar. 

 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater en sta ik op het hockeyveld.   

Bekend van:

Over Love Update

Love update van theatermaker, spreker en relatietherapeut Maarten Vogelaar is sinds 2013 de plek om te leren over de liefde en relaties. De afgelopen jaren houdt hij zich bezig met de vraag: "Ik heb een leuke relatie, maar hoe houd ik 'm goed?" Hij leert stellen hoe ze een leven lang gelukkig samen kunnen zijn. 

Dit doet hij via zijn podcasts, lezingen, online trainingen en een theatervoorstelling. 

Contactinformatie

Love Update

Compagnie 20

8333 DK Steenwijk

www.loveupdate.nl

kvk-nummer: 32145997

Love Update - Online relatietherapie - Training persoonlijke effectiviteit - Relatietips - Online relatiecursus - Love Update - Podcast