"Als het om de liefde gaat"

Media

Mail dan naar:

info@naarmaarten.nl

De liefde terug laten komen in jouw programma?

Televisieprogramma's, podcasts, blogs, artikelen in magazines, overal is de liefde in terug te vinden. 

En logisch ook. De liefde vormt de basis van ons bestaan. 

Maar helaas is er veel 'priet-praat' en 'van horen zeggen'. Daarom kan het raadzaam zijn om een expert in te schakelen het onderwerp liefde en relaties centraal staat.

Zo is Maarten te benaderen voor:

* Expert tijdens televisieuitzendingen.

* Presentator, discussieleider en dagvoorzitter tijdens zakelijke bijeenkomsten waarbij maatschappelijke thema's naar voren komen als gelijkheid, samenwerking, man-vrouw thema's en de liefde in allerlei variaties. 

* Schrijven van pakkende en inspirerende artikelen.

* Meewerken aan podcasts.

* Consultant voor dating en relatieprogramma's, raadplegen voor achtergrondkennis bij nieuwsitems en het opzetten van creatieve media-uitingen over liefde en relaties. 

Heb je behoefte aan een deskundig luisterend oor, die met je meedenkt?  Bel naar: 06-40308082

Bekend van:

Over Love Update

Love update van spreker en relatietherapeut Maarten Vogelaar is sinds 2013 de plek om te leren over de liefde en relaties. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen van ondernemers en hun partner, die graag van hun ingedutte relatie weer een gezonde relatie willen maken.  

Hij spreekt op congressen, symposia en andere zakelijke bijeenkomsten over hoe je als ondernemer weer de liefde terug kunt vinden met je partner.

Speciaal voor de ondernemer organiseert hij relatieweekenden, om stellen in drie dagen tijd meer rust, liefde en verbinding te laten vinden met elkaar. Het voordeel van dit weekend is, dat er in een korte tijd grote stappen gezet kunnen worden. In 2020 verschijnt zijn boek 'Love Update'. Regelmatig wordt Maarten geconsulteerd voor allerlei media-uitingen voor als het gaat om het onderwerp liefde en relaties. 

Contactinformatie

Love Update

Compagnie 20

8333 DK Steenwijk

www.loveupdate.nl

kvk-nummer: 32145997

© 2014-2019 LOVE UPDATE is een merknaam van Naar Maarten - training en coaching