"Liefdeslessen voor de ondernemer"

de lezing

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Maarten voor de mogelijkheden via:

info@naarmaarten.nl

Meer informatie?

"Je relatie is geen vinkje op je to-do-list, maar de basis van goed ondernemerschap." 

Ondernemen doe je niet alleen. 

Ook je partner en je gezin ondernemen mee. 

Nachten doorwerken, de momenten van 'dit is echt slechts tijdelijk hoor schatje', en het fysiek aanwezig zijn maar met je hoofd totaal ergens anders zijn...

Hoe zorg je in alle drukte voor een gezonde relatie?

In de lezing "Love update"- liefdeslessen voor een ondernemer, weet Maarten Vogelaar (spreker en relatietherapeut) op een pakkende manier terug te gaan naar de basis van een relatie: de verbinding.

In zijn verhaal legt hij uit hoe je in een druk en hectisch bestaan als ondernemer de relatie met je partner dagelijks een love update kunt geven. 

Hij laat zien dat een gezonde en een interessante relatie met je partner de basis is van een blije ondernemer. En is de ondernemer blij? Dan is de onderneming dat automatisch ook. 

Bekend van:

Over Love Update

Love update van spreker en relatietherapeut Maarten Vogelaar is sinds 2013 de plek om te leren over de liefde en relaties. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen van ondernemers en hun partner, die graag van hun ingedutte relatie weer een gezonde relatie willen maken.  

Hij spreekt op congressen, symposia en andere zakelijke bijeenkomsten over hoe je als ondernemer weer de liefde terug kunt vinden met je partner.

Speciaal voor de ondernemer organiseert hij relatieweekenden, om stellen in drie dagen tijd meer rust, liefde en verbinding te laten vinden met elkaar. Het voordeel van dit weekend is, dat er in een korte tijd grote stappen gezet kunnen worden. In 2020 verschijnt zijn boek 'Love Update'. Regelmatig wordt Maarten geconsulteerd voor allerlei media-uitingen voor als het gaat om het onderwerp liefde en relaties. 

Contactinformatie

Love Update

Compagnie 20

8333 DK Steenwijk

www.loveupdate.nl

kvk-nummer: 32145997

© 2014-2019 LOVE UPDATE is een merknaam van Naar Maarten - training en coaching