online training

Ik zorg...ook voor mijzelf

Als je voor elkaar kiest, dan doe je dat in voor- en tegenspoed.

Maar als je partner ziek is of een beperking heeft, dan kunnen naast de zorg die je met alle liefde geeft, er ook gevoelens zijn van verdriet, machteloosheid en eenzaamheid. 

Dit zijn gevoelens waar soms een groot taboe op heerst en waar niet makkelijk over gesproken wordt.

Want..."Ik moet niet zo zeuren. Mijn partner heeft het al moeilijk genoeg." 

Als je voor iemand zorgt, je partner of een familielid, dan heeft dat een grote impact op je relatie. 

Zo komt het regelmatig voor dat er een ongelijkwaardigheid ontstaat of dat door de zorgrol de liefde onder druk komt te staan.

Je partner of je familielid, is immers niet meer de persoon die hij of zij was of voldoet niet meer aan je toekomstdromen die jullie samen hadden. 

Daarbij gebeurt het regelmatig, dat een partner die zorgt, niet goed zorgt voor zichzelf met lichamelijke -en geestelijke overbelasting tot gevolg. 

De online training "Ik zorg...ook voor mijzelf."

In deze online training ontdek je:

-> Hoe je liefdesrelatie verandert als je partner ziek is of een beperking heeft.

-> Wat er voor nodig is om je relatie sterk te houden, ook al is de ziekte dagelijks een onderwerp van gesprek.  

 

-> Welke praktische tools je vandaag nog kunt toepassen om als zorger voor je partner of een familielid, ook te zorgen voor je eigen gezondheid en de gezondheid van je relatie. 

-> Wat je kunt doen als je verstrikt raakt in de verschillende meningen van familieleden en vrienden als het gaat om de zorg die gegeven moet worden. 

Deze online training wordt aangeboden door Maarten Vogelaar van Love Update.

Hij werkt als spreker en online relatietherapeut. 

Via zijn podcasts, online programma's en trainingen, leert hij hoe je de liefde weer op nummer 1 kunt zetten. 

De liefde voor jezelf en iedereen om je heen. 

Mensen die zijn programma's volgen, zijn over het algemeen mensen die de lat hoog leggen voor zichzelf, moeilijk kunnen genieten en het gevoel hebben dat ze "worden geleefd." 

Door middel van training, online programma's en persoonlijke coaching leert hij mensen hoe je minder streng kunt zijn voor jezelf en dus liefdevoller voor jezelf en de ander in het leven kunt staan. 

 

Maarten is getrouwd en vader van drie dochters.

Hij heeft jaren lang een praktijk gehad in individuele- en relatietherapie en heeft die sinds enkele jaren verruilt voor het online platform Love Update.

 

Door zijn achtergrond als hulpverlener in de zorg (GGZ, ziekenhuis en huisartsenpraktijk) en zijn werk als spreker/trainer voor ondernemers en professionals uit de zorg, is hij gewend om een inhoudelijk sterke boodschap toegankelijk en interactief over te brengen.   

Veel gestelde vragen.

Een online training, hoe gaat dat in z'n werk? 

De training wordt online aangeboden als webinar. Dat betekent dat de deelnemers zich online heel gemakkelijk kunnen inschrijven en vanuit huis op de afgesproken datum en tijd deze training kunnen volgen. 

Tijdens de training zijn de deelnemers niet in beeld. De training is interactief, doordat er gewerkt wordt met een chat-functie, stellingen en polls. Hierdoor worden de deelnemers zo optimaal mogelijk betrokken bij de training. Ook is er een anonieme chat functie, waarin zonder dat andere deelnemers dat kunnen zien persoonlijke vragen gesteld kunnen worden. 

Hoe lang duurt de training?

Deze online training duurt 2 uur, inclusief het beantwoorden van vragen van de deelnemers. 

Zo'n webinar, dat is toch verschrikkelijk technisch?

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring in het geven van online webinars. Alle technische rompslomp wordt volledig uit handen genomen. Het enige dat de organisatie, waarmee samengewerkt wordt, hoeft te doen is een link te delen met hun achterban. 

Waarom zou ik als organisatie deze training aanbieden aan onze achterban?

Waarom eigenlijk niet? Het onderwerp is namelijk blijvend actueel en gaat in op een thema, waar in de praktijk niet vaak over gesproken wordt, maar wel zeer belangrijk is. Als organisatie kunt u laten zien dat u door het aanbieden van deze training mee denkt met uw achterban (klanten/cliënten) en ze graag net dat extraatje wil geven. 

Hoe weet ik of de inhoud goed is?

Als je als organisatie geïnteresseerd bent in de training, wordt de inhoud vooraf verder uitgelegd in een vrijblijvend online overleg. Ook kunnen al jullie verdere vragen beantwoord worden. 

Wij organiseren een online seminar voor professionals. Kun je daar ook iets mee?

Zeker. Ik heb veel ervaring in het geven van online nascholingen. 

Thema's als zelfzorg voor de zorgprofessional, voorkomen van overbelasting, perfectionisme en liefde en relaties, zijn thema's waar ik regelmatig over mag spreken. 

Ik vind het wel interessant, dat onderwerp zorgen voor jezelf en voorkomen van overbelasting. Geef jij ook coaching aan zorgmedewerkers?

 

Ik heb een online programma, waarin persoonlijke online coaching wordt aangeboden. Dit programma heeft als doel medewerkers persoonlijk sterker, assertiever en communicatief vaardiger te maken. Ik ben gewend om met organisaties hierin samen te werken.  

Ik heb wel interesse. Hoe kan ik met je in contact komen?

Je kunt contact met mij opnemen door te mailen naar info@naarmaarten.nl of te bellen naar 06-40308082

LOVE UPDATE - COMPAGNIE 22 - 8333 DK - STEENWIJK - WWW.LOVEUPDATE.NL - INFO@NAARMAARTEN.NL- KVK NUMMER 32145997