top of page
zelfvertrouwen coach selfcare challenge 10 daagse

Gratis

Online

workshop

Zorgen Voor Jezelf Doe Je Zo

"Ik ben zekerder geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen.

Ik ben wie ik ben en dat is ok."

Marloes

stop met ploeteren en geef jezelf HET ZELFVERTROUWEN waar je zo naar zoekt.

Als je merkt dat je aan het worstelen bent, heb je vaak het gevoel dat je het alleen moet doen. En dat kan best eenzaam aanvoelen.
Veel kun je ook zelf, maar je blijft uiteindelijk steeds op dat punt komen waarbij je moet toegeven dat het fijn is om even een back-up te hebben.
Wist je dat je door heel praktisch aan de slag te gaan, je meteen al meer rust, energie en zelfvertrouwen gaat ervaren? Dat is precies wat je hier gaat doen in deze gratis workshop "Zorgen Voor Jezelf Doe Je Zo."
De tijd om eindelijk eens (ook!) voor jezelf te kiezen is nu.

Al 12+ jaar leer ik geboren-helpers, pleasers, hoge-latleggers, uitstellers, inslikkers en mooiweerspelers zich weer goed genoeg voelen, zodat ze niet meer bang hoeven te zijn voor wat anderen van ze vinden. Maar ontspannen keuzes kunnen maken en vol zelfvertrouwen helemaal zichzelf kunnen zijn.
Ik weet precies hoe je die hoge berg waar je nu tegenaan kijkt, behapbaar en begrijpelijk kan maken.
Dat is precies de kracht van deze compacte workshop.

Wil jij ook stoppen met worstelen en ploeteren en jezelf de rust en het zelfvertrouwen geven waar je zo naar op zoek bent?

Geef je dan nu op voor de gratis workshop:


"Zorgen Voor Jezelf Doe Je Zo."

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

Ben jij hier ook helemaal klaar mee?

De dingen gaan niet zoals je het zou willen en dat frustreert je.
Je hoofd zit vol met alles wat nog moet.
En over die negatieve gedachtes die je hebt over jezelf, weet je wel dat ze niet realistisch zijn...maar je hebt ze wel!
Je wilt zo veel, maar je komt er niet aan toe en daarover voel je je dan weer schuldig.
Als je kritiek krijgt, voel je je persoonlijke aangevallen en dat heeft een te grote impact op jouw humeur.
Er zijn wel honderden dingen die je kunt opnoemen, die je anders wilt...alleen...het lukt maar niet.
Je bent bang dat als je voor jezelf opkomt, dat de ander je dan arrogant vindt.
En als je dan de moed bij elkaar geschraapt hebt om je uit te spreken, dan voel je je (soms wel dagen) schuldig en verwijd je jezelf dat je het best wel wat minder 'heftig' had mogen zeggen.

 

Inhoud van deze gratis online workshop

persoonlijk spreker_edited.jpg

In deze gratis workshop: 

-> Vertel ik je waarom het zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en als je dat niet doet wat er dan (zonder dat je het door hebt) kan gebeuren.

-> Ontdek je 3 valkuilen, waar je vanaf vandaag niet meer in hoeft te trappen, waardoor je stopt met jezelf wegcijferen en gaat staan voor je eigen waarde.


 -> Geef ik je 3 toffe en super praktische tips die je meteen helpen om beter voor jezelf te zorgen, zodat je meer rust, energie en tijd voor jezelf ervoor terugkrijgt.

->  Ook geef ik je een 🎁, waardoor je stopt met te zeggen 'ja eigenlijk zou ik dat eens moeten doen' en nu eens eindelijk jezelf die tijd en aandacht geeft die je verdient, waarmee je weer helemaal opgeladen er (ook !) voor de ander kunt zijn.

Ik was altijd bezig om voor anderen te zorgen. Ik zei altijd: "Als het goed gaat met anderen, dan gaat het ook goed met mij." Maar nu maak ik tijd voor mezelf vrij. Dat vind ik heel moeilijk, maar is wel hard nodig."

Marijke (31 jr)

bottom of page