top of page
Love-Update.png

Het Love Your Life Programma

Meet your true self and be your own hero

"De zelfvertrouwen journey voor ondernemers die zich weer goed genoeg willen voelen."

maarten vogelaar zelfvertrouwen coach voor coaches therapeuten trainers en kennisexperts
Bekend van:
npo1nieuw.png
eo-goed-620x420.png
logoblauworanje75.jpg
logo 100 p nl.png
workshop spreker trainer Maarten Vogelaar Zelfvertrouwen Coach.jpg

Dit online 1-op-1 mentorship is voor jou geschikt als...

Je aan alles voelt dat er veel meer in je zit, maar dat het er niet uitkomt.

Je wilt wel succesvol zijn, maar in plaats daarvan ben je aan het uitstellen (waar je je dan vervolgens weer voor schaamt), ben je bang wat anderen van je vinden, heb je het gevoel dat je tekort schiet, vergelijk je je continu met anderen (waarvan je wel weet dat dat stom is, maar je doet het toch), ben je bang om te falen, weet je anderen heel goed advies te geven, maar als je het zelf moet doen komt daar maar weinig van terecht en vind je complimenten krijgen maar iets naast je schoenen loperigs.

โ€‹

Ok. Dit wist je al van jezelf. Maar hoe nu verder?

  

word de held voor jezelf, zodat je ook de held voor je klant kunt zijn

Haal al de fluff, de bla-bla en de ruis weg en

Jouw klant is niet op zoek naar een opgepoetste versie, maar hij zoekt jou.

Je klant heeft namelijk niks aan een ondernemer, die niet zichtbaar durft te zijn, bang is voor kritiek, grenzen stellen een dingetje vindt en niet 100% zichzelf accepteert.

โ€‹

Want hoe kun je goede resultaten met je klanten behalen, als jij niet het krachtige voorbeeld geeft?

Hoe kun je met trots vertellen over je business, als je 'm diep van binnen niet voelt? 

Hoe kun je de resultaten behalen die je waard bent, als je het jezelf niet gunt?

โ€‹

Ik weet zeker dat dit bij je resoneert.

Echt toch...toch blijf je tot 's avonds laat nog met je laptop opengeklapt zitten, om maar te blijven zoeken en te zoeken en te zoeken naar HET perfecte antwoord.

Dit is wat ik je te vertellen heb:

Je kunt stoppen met zoeken, want...

โ€‹

Het antwoord ben JIJZELF

โ€‹

Zullen we al het gedoe eens aan de kant schuiven en gewoon beginnen met in actie komen?

Ik help je. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

โ€‹

โ€‹

โ€‹

Maarten Vogelaar

Wat voor een impact zou het op jouw leven en op je business hebben als...

Je rust in je hoofd en ontspanning in je lijf hebt, waardoor je super gefocust in je business kunt staan en geen last meer hebt van die tetter in je hoofd die je alleen maar vertelt dat je niet goed genoeg bent.

โ€‹

Je heel heldere keuzes kunt maken thuis en in je business, zodat je geen schuldgevoel meer hebt of 100.000x alle mitsen en maar-en doorakkert, om maar te voorkomen dat anderen kritiek op je hebben.

โ€‹

Je krachtig en zelfverzekerd jezelf laat zien, zonder de angst om arrogant over te komen of bang bent wat anderen van je vinden.

โ€‹

Je vol zelfvertrouwen en super duidelijk jouw verhaal weet te vertellen, waardoor het niet de vraag is of je klant met je wilt samenwerken, maar wanneer.

โ€‹

Je kunt genieten van wie je bent en van wat je doet, zodat je die ontspanning ook naar je klanten uitstraalt en je business veel meer in een flow terecht komt.

Weet dat je maar 1 stap verwijdert bent van een business vol zelfvertrouwen

โ€‹

Mijn zelfvertrouwen is echt 180 graden gedraaid.

Ik kon gemakkelijk met de inzichten op mijn eigen manier en in mijn eigen tijd aan de slag, waardoor ik steeds meer groeide. Het leukste vond ik, dat ik vanaf het begin al succeservaringen op kon doen. Ook het leren van mijn hoofd naar mijn gevoel gaan vond ik erg waardevol.

Ik zou dit traject zeker aanraden, omdat het een veilige plek is waar je mag leren en het echt wordt toegespitst op jouw situatie en je in alle rust kunt oefenen met wat goed voor je is.

 

Maaike Korpershoek - Ondernemer

โ€‹

Dit krijg je als je mee doet met het
love your life programma

New_Product_Mockup_Now_Available_Marketing_Promotion_Instagram_Post-removebg-preview.png

-> Een half jaar lang heb je mij persoonlijk 'onder de knop' en help ik je vol zelfvertrouwen in je business te staan, waardoor je de vrijheid en de vervulling gaat ervaren die je tot nu toe alleen nog bij anderen ziet.

 

-> Krijg je toegang tot het online 1-op-1 mentorship programma Love Your Life, waarin je stap voor stap leert om je zelfverzekerd te voelen en dat uit te stralen aan jouw klanten, zowel online als offline.

โ€‹

-> Heb je online 1-op-1 sessies, waarin ik je help om niet langer zo 'in je hoofd te zitten', maar tot actie te gaan komen.

 

-> Stuur ik je persoonlijke voice-messages, zodat je tijdens deze journey heel goed je groei kunt bijhouden en je hierdoor nooit 'verloren' voelt, maar juist vanaf het allereerste begin succeservaringen gaat meemaken.   

Stap nu in en krijg deze onweerstaanbare bonussen erbij...

(Binnenkort vervallen deze)

Ontspannen plannen

Online Training Ontspannen Plannen

Krijg meer structuur in je planning, waardoor er rust komt in je hoofd en in je agenda, zodat je niet langer uitstelt, maar gewoon doet wat je moet doen.  

#1

#2

The entrepreneur.jpg

Online Training The Entrepreneur

 Word een superster in je elevator-pitch en weet antwoord te geven op de vraag: "He! Wat doe jij eigenlijk?", waardoor je nooit meer met een mond vol tanden staat en altijd en overal je 'tekst' klaar hebt om klanten te laten smullen van dat wat je doet. 

Storytelling voor ondernemers

#3

Online Training The Art Of Storytelling

 Leer je verhaal zo te vertellen, waardoor jouw klanten bij je kopen. Punt.

Wat anderen zeggen...

โ€‹

Ik haal nu veel meer plezier uit mijn vak en doe dat nu ook met meer zelfvertrouwen.

Wat ik fijn vond aan de sessies, wat dat het erg aansloot op mijn behoeften.

Wouter van Dam

โ€‹

“Ik wilde dichterbij mezelf komen, mezelf beter leren kennen en ook zekerder van mezelf worden.

Ik dacht altijd lang na over de dingen en durfde dan ook geen keuzes te maken, omdat ik altijd twijfelde aan mijzelf.

Voorheen duwde ik mijn emoties weg, nu heb ik geleerd dat ik ze toe mag laten en weet ik hoe ik er mee om moet gaan, waardoor ik zekerder ben geworden. Ik durf nu de ruimte in te nemen. Ik ben wie ik ben en dat is ok.

Sta je op een keerpunt in je leven, dan zou ik dit programma aan iedereen aanraden."

 

Marloes Peters - ondernemer

"Je pikt feilloos op wat er onder de oppervlakte allemaal speelt, zonder dat het ooit zwaar wordt.
Want ik heb ook heel erg om je kleine adremme grappen tussendoor moeten lachen. Je brengt het dan ook met een flair, een charme, humor en lichtheid. Dat is super tof!

Anne Quaars - Creatief Marketing Strateeg

"Maarten, dit klinkt super tof.
Ik heb alleen nog wel een vraag..."

Love Your Life Logo achtergrond weg.png

Is dit programma wel voor mij geschikt?

Heel simpel: Als jij tot hier gekomen bent met lezen en je aan alles voelt: "YES! Ik wil meer uit mezelf halen, dan dat er nu uit komt." En als je meer dan klaar bent met dat gezoek, gepieker en geworstel en nu eens eindelijk vol zelfvertrouwen in je business wilt staan, waarom dan nog langer wachten?

Druk dan op de knop en dan zie ik je aan de ander kant.

โ€‹

Wanneer is dit programma niet voor mij geschikt?

Als je niet openstaat om gecoacht te worden om naar the next level te gaan. Als je verwacht dat ik je alles ga vertellen en dat succes uit de lucht komt vallen.

Ook als je die gladde instagram verhaaltjes gelooft en niet bereid bent om all-in te gaan, gaat dit programma niet voor je werken. 

Bij mij ga je voor the real deal, de praktijk en diepgaande resultaten.

โ€‹

Hoe lang ben ik met dit programma bezig?

Het programma duurt een half jaar. Binnen die tijd heb je mij persoonlijk 'onder de knop'. Ik geef je alle mogelijke kennis en kunde die ik heb, om je met zelfvertrouwen in je business te doen staan. Maar daarvoor heb ik jou wel nodig. Je moet dus willen leren om tot actie te komen. En of je daarvoor nu 1, 2 of 5 uur per week tijd voor hebt. Dat maakt niet uit. Alles is beter dan dat het nu is toch? Ligt er maar helemaal aan, waaraan jij je wilt commiteren.

โ€‹

Is het gemakkelijk te combineren met werk en privé?

Kort antwoord: ja. Ik ben ook getrouwd, ben vader van 3 dochters en ben al 20 jaar ondernemer. Dus ja. Dat kun je combineren.

โ€‹

Ik ben er nog niet klaar voor, denk ik. Kan ik later bij je terugkomen?

Even eerlijk: Wanneer ben je er wel klaar voor? Welk antwoord heb je nog nodig, zodat je jezelf eindelijk serieus gaat nemen? Dat het spannend is of dat je het gevoel hebt 'in het diepe te springen', is logisch. Dat gevoel heeft iedereen die aan dit programma begint. Het is juist de bedoeling om in dit programma veel meer grip, focus, duidelijkheid en plezier terug te krijgen in je bedrijf. Heb je daar zin in? Dan ben je meer dan welkom. Ook als alles nog niet perfect is, of dat je voor je gevoel 'domme vragen' stelt. We beginnen bij het begin en eindigen waar jij dat wilt.

โ€‹

Ik moet het nog even overleggen.

Logisch. Maar dan wil ik je ook dit meegeven: Van wie heb jij toestemming nodig om het leven te leiden dat je wilt leiden? Van jezelf toch? Misschien is het juist nu wel je kans om eens ein-de-lijk voor jezelf te kiezen, zonder dat je altijd eerst goedkeuring aan de ander vraagt. Toch?

โ€‹

โ€‹

Ik ben nog geen ondernemer, maar ik denk er wel over na om voor mezelf te beginnen. Is dit programma dan wel wat voor mij?

Zeker. Juist! Ik wou dat ik 20 jaar geleden zo'n programma had als deze. Dat had me een hoop gezoek en gefoeter gescheeld. Hoe lekker is het om het samen stap voor stap aan te pakken. Fijn toch?

โ€‹

Ik ben al een tijdje bezig. Heb jij me nog wel wat nieuws te leren?

Ik coach starters en ondernemers die al jaren bezig zijn. Jij weet ook, dat elk level z'n devil heeft. Elke nieuwe stap in jouw journey heeft weer zijn eigen blokkades. Als je behoefte hebt om uitgedaagd te worden? Dan zit je hier goed.

โ€‹

Kan ik ook in termijnen betalen?

Zeker. In 3 of zelfs in 6 termijnen.

โ€‹

Wanneer kan ik beginnen?

Nu.

โ€‹

โ€‹

โ€‹

โ€‹

bottom of page