zelfvertrrouwen coach selfcare challenge

Liever Worden

voor jezelf

De Self Love Challenge

Herken je dit?

-> Dat die vriendin tegen je zegt: "Jij moet eens wat liever voor jezelf worden."

Je dat natuurlijk super lief van haar vindt, maar dat jij alleen maar kunt denken: "Ja, maar hoe dan??", omdat ze niet door lijkt te hebben hoeveel jij aan je hoofd hebt op het moment.

-> Je het gevoel hebt dat je een soort wandelende google bent. Iedereen doet een beroep op je en jij maar komen opdraven, waardoor je nooit echt een moment voor jezelf lijkt te hebben.

-> Je hoofd maakt overuren, 's avonds in bed ga je nog je to-do-list langs om er achter te komen dat je die dag weer niet alles van je lijstje hebt kunnen afstrepen. Je vraagt je wanhopig af: "Wanneer is dat hoofd van mij eens stil?" 

-> Presteren. Al die verwachtingen. Het lukt je. Maar vraag niet hoe. 

Diep van binnen weet je wel, dat je beter voor jezelf moet zorgen. Maar je lijkt niet te kunnen stoppen. Het is alsof je in een rijdende trein zit, die maar door gaat. 

Hoe zou het zijn als...

-> Je niet zomaar weer hap-snap aan iets begint en half afmaakt, maar dat je nu ECHT voor jezelf kiest en stap voor stap leert om liever te worden voor jezelf.

-> Je niet meer als een soort trouwe hond achter alles en iedereen aan hoeft te rennen, maar dat je dagelijks een moment voor jezelf weet te pakken. 

 

->  Je leert hoe je van dat 'wolken-hoofd' vol met allerlei to-do's, je jezelf binnen 1 minuut weet te ontspannen. 

-> Je de tools aangeleerd krijgt om te stoppen met rennen en vliegen, en je gewoon in alle rust de keuzes kunt maken waar jij echt blij van wordt. 

Dit is mogelijk als je mee doet aan
de SelfCare Challenge 10-daagse

Dit is wat je krijgt:

-> Toegang tot de Self Love Challenge 10-daagse, die je helpt om in 10 dagen liever te worden voor jezelf.

 

->  2 weken lang wordt je online in een groep gecoacht.

 

-> Elke dag krijg je een praktische en inspirerende opdracht, waardoor je steeds beter wordt in jouw Self Love.

 

-> 10 dagen lang krijg je live (online) om 9:00 uur in de ochtend een korte power-talk, die je meteen in de actiestand zet.

maarten-vogelaar-relatietherapeut-en-spr

"Je hoeft het niet alleen te doen.
Ik ben er voor jou, zodat je er eens niet voor de ander hoeft te zijn."

Maarten 

Het resultaat

Op het moment dat je mee doet aan de Self Love Challenge 10-daagse, dan is het resultaat:

 

-> Dat je weet wat je moet doen om je hoofd en je lijf weer te laten ontspannen, zonder dat je daar allerlei ingewikkelde oefeningen voor hoeft te doen of apps voor hoeft te downloaden.

-> Je 10 dagen lang een moment voor jezelf hebt, waarin er eens alle tijd is voor JOU!

-> Je super effectieve tools aangeleerd krijgt, die je helpen om stap voor stap liever te worden voor jezelf, zodat je kunt stoppen met door razen en dat jij eens eindelijk jezelf die aandacht geeft die je verdient.

Investering

Je kunt mee doen aan deze SelfCare Challenge 10-daagse voor maar 47,= (ex. BTW)

Meld je direct aan.

Wanneer?

De eerstvolgende challenge begint op maandag 5 december 2022 en duurt tot vrijdag 16 december 2022 

Elke werkdag van 9:00-9:30 uur

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

2 weken, alleen op werkdagen, kijk je een half uurtje naar een live (online) video. De opdracht die je dan voor die dag krijgt, kun je heel gemakkelijk 'invoegen' in je dag. Om een opdracht uit te voeren ben je gemiddeld 1 tot 10 minuten bezig op een dag. 

Wie kan er mee doen aan deze challenge?

Iedereen die wil leren om liever te worden voor zichzelf, beter voor zichzelf te zorgen en het tof vindt om dat heel praktisch stap voor stap aangeleerd te krijgen. 

Wanneer moet ik niet mee doen?

Als je niet gemotiveerd bent om de dagelijkse kleine opdrachten toe te passen in jouw leven, zodat je leert om liever te worden voor jezelf.

Er komt alleen maar resultaat, als jij in actie komt.

En precies daarmee help ik jou.

Ik vind het wel interessant, maar ik moet er nog even over nadenken.

Weet je,...dat nadenken heb je nu wel genoeg gedaan toch? Uit een boek of luisteren naar een podcast leer je niet te gaan DOEN. 

Nu wordt het wel eens tijd dat je leert om liever te worden voor jezelf.

Dat is precies wat ik je ga aanleren. Stap voor stap. 

En die 47,= gaat natuurlijk ook helemaal nergens over, als je kijkt naar het resultaat wat je er voor krijgt. Gewoon mee doen dus. 

Wat is het verschil tussen deze challenge en jouw half jaar programma Love Your Life.

Dat is niet met elkaar te vergelijken. Als een appel met een peer zeg maar. 

In mijn half jaar programma Love Your Life, krijg je van mij persoonlijke coaching en leer je om niet meer onzeker te zijn over jezelf, maar je weer goed genoeg te voelen en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Deze challenge is een 10-daagse, waarin ik je niet 1-op-1 coach, maar in een groep. Je kunt je vragen stellen via de chat (je komt niet in beeld) en daar krijg je uiteraard antwoord op, maar er is geen mogelijkheid om individueel in te gaan op jouw verhaal. 

Help, ik kan niet alle 10 de dagen. Moet ik dan wel mee doen?

Geen paniek. Je krijgt steeds een link naar de opnames van deze challenge in je mailbox, zodat je 'm op een later tijdstip ook kunt bekijken. Maar veel leuker is het natuurlijk om live mee te doen. 

Het wordt tijd dat je gaat staan voor jouw waarde!