"Een unieke ervaring op jouw event?"

Boekingen

Mail dan naar:

info@naarmaarten.nl

Wil je 'de liefde' terug laten komen op jouw event?

"De liefde" is een thema dat goed past binnen een zakelijke bijeenkomst. In essentie gaat de liefde over het kunnen aangaan van een verbinding. 

Zakelijke thema's als verandering, creativiteit en innovatie zijn eveneens terug te brengen naar datzelfde punt, namelijk: verbinding. 

Verbinding met jezelf als ondernemer, met de klant, met het product, met de onderneming en vooral met je partner.

 

Zonder verbinding geen relatie, zonder relatie geen klant en zonder klant geen onderneming.

Tijdens de lezing van Maarten Vogelaar, laat hij zien dat een goede relatie met je partner de basis is voor goed ondernemerschap.  

Maarten Vogelaar spreekt door heel Nederland op diverse zakelijke bijeenkomsten. Maarten is te boeken voor bijvoorbeeld een korte zakelijke break, een congres of symposium. 

Vooraf vindt er een uitgebreide intake plaats om er voor te zorgen dat de lezing zo goed mogelijk aansluit bij het doel van de bijeenkomst en het aanwezige publiek. 

Zijn lezing duurt 45 minuten en zit vol met praktische tips, herkenbare verhalen uit de praktijk, humor, interactie met het publiek, zelfs een beetje magie en sterke eye-openers die er voor zorgen dat het publiek weer even wordt wakker geschud en vol energie en inspiratie naar huis kan gaan.  

Bekend van:

Over Love Update

Love update van spreker en relatietherapeut Maarten Vogelaar is sinds 2013 de plek om te leren over de liefde en relaties. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen van ondernemers en hun partner, die graag van hun ingedutte relatie weer een gezonde relatie willen maken.  

Hij spreekt op congressen, symposia en andere zakelijke bijeenkomsten over hoe je als ondernemer weer de liefde terug kunt vinden met je partner.

Speciaal voor de ondernemer organiseert hij relatieweekenden, om stellen in drie dagen tijd meer rust, liefde en verbinding te laten vinden met elkaar. Het voordeel van dit weekend is, dat er in een korte tijd grote stappen gezet kunnen worden. In 2020 verschijnt zijn boek 'Love Update'. Regelmatig wordt Maarten geconsulteerd voor allerlei media-uitingen voor als het gaat om het onderwerp liefde en relaties. 

Contactinformatie

Love Update

Compagnie 20

8333 DK Steenwijk

www.loveupdate.nl

kvk-nummer: 32145997

© 2014-2019 LOVE UPDATE is een merknaam van Naar Maarten - training en coaching