"Een unieke ervaring op jouw event?"

Boekingen

Wil je 'de liefde' terug laten komen op jouw event?

Mail dan naar:

info@naarmaarten.nl

"De liefde" is een thema dat goed past binnen een zakelijke bijeenkomst. In essentie gaat de liefde over het kunnen aangaan van een verbinding. 

Zakelijke thema's als verandering, creativiteit en innovatie zijn eveneens terug te brengen naar datzelfde punt, namelijk: verbinding. 

Verbinding met jezelf als ondernemer, met de klant, met het product, met de onderneming en vooral met je partner.

 

Zonder verbinding geen relatie, zonder relatie geen klant en zonder klant geen onderneming.

Tijdens de lezing van Maarten Vogelaar, laat hij zien dat een goede relatie met je partner de basis is voor goed ondernemerschap.  

Maarten Vogelaar spreekt door heel Nederland op diverse zakelijke bijeenkomsten. Maarten is te boeken voor bijvoorbeeld een korte zakelijke break, een congres of symposium. 

Vooraf vindt er een uitgebreide intake plaats om er voor te zorgen dat de lezing zo goed mogelijk aansluit bij het doel van de bijeenkomst en het aanwezige publiek. 

Zijn lezing duurt 45 minuten en zit vol met praktische tips, herkenbare verhalen uit de praktijk, humor, interactie met het publiek, zelfs een beetje magie en sterke eye-openers die er voor zorgen dat het publiek weer even wordt wakker geschud en vol energie en inspiratie naar huis kan gaan.  

Bekend van:

Over Love Update

Love update van theatermaker, spreker en relatietherapeut Maarten Vogelaar is sinds 2013 de plek om te leren over de liefde en relaties. De afgelopen jaren houdt hij zich bezig met de vraag: "Ik heb een leuke relatie, maar hoe houd ik 'm goed?" Hij leert stellen hoe ze een leven lang gelukkig samen kunnen zijn. 

Dit doet hij via zijn podcasts, lezingen, online trainingen en een theatervoorstelling. 

Contactinformatie

Love Update

Compagnie 20

8333 DK Steenwijk

www.loveupdate.nl

kvk-nummer: 32145997

LOVE UPDATE - COMPAGNIE 22 - 8333 DK - STEENWIJK - WWW.LOVEUPDATE.NL - INFO@NAARMAARTEN.NL- KVK NUMMER 32145997